Poziv na obuku za mlade: Work Ready Now – WRN!

INTERA Tehnološki Park, u skopu projekta Partnership for Innovation (PI), organizira drugi ciklus programa obuke Work Ready Now (WRN!) za sve mlade nezaposlene osobe koje žele steći znanja i vještine kako bi bili spremniji za buduće radne izazove.


intera technology park

Program je namijenjen svim mladim nezaposlenim visokoobrazovanim osobama, s naglaskom na tehnička i ekonomska zanimanja.

Obuka je koncipirana tako da mladi aktivno sudjeluju u procesu učenja, imaju priliku uvježbati i unaprijediti nove vještine, steći samopouzdanje potrebno za pronaći i zadržati radno mjesto. Cijeli Work Ready Now! program traje 65 sati, a organiziran je u sljedećih 6 modula: Osobni razvoj, Komunikacijske vještine, Ponašanje na radnom mjestu, Vještine traženja posla, Leadership, Uvod u poduzetništvo.

Obuka će biti organizirana par puta tjedno u poslijepodnevnim satima, od 02.06.2015. do sredine 7. mjeseca, o čemu će odabrani polaznici detaljnije biti pravovremeno obaviješteni. WRN! program je osmišljen od strane EDC-a, a trenutno se izvodi u devet zemalja u svijetu.

Svi zainteresirani za nova znanja, timski rad i zanimljivo iskustvo koje će im pomoći prilikom zapošljavanja trebaju do 29.05.2015. u 12:00 ispuniti prijavni obrazac koji se nalazi u prilogu i dostaviti ga putem maila na darija.bakula@intera.ba – s naznakom PRIJAVA za WRN!

(intera.ba)