Pošalji fotografiju, sakupi najviše lajkova i osvoji najtanji mobitel na svijetu!

haloo, STUDOMAT i Huawei vas nagrađuju. Učestvujte u nagradnoj igri i osvojite Huawei Ascend P6 - najtanji mobitel na svijetu!


nagradna ascend clanak

haloo, STUDOMAT i Huawei vas nagrađuju. Učestvujte u nagradnoj igri i osvojite Huawei Ascend P6 – najtanji mobitel na svijetu!

Kako ostvariti učešće u nagradnoj igri?

Da biste ostvarili učešće u nagradnoj igri „haloo, STUDOMAT i Huawei me nagrađuju“ potrebno je da napravite fotografiju na kojoj treba da se nalazi natpis “#haloo #STUDOMAT #Huawei” i da tu fotografiju pošaljete na e-mail nagrada@haloo.ba ili putem privatne poruke na haloo Facebook stranici. Uz fotografiju je potrebno da pošaljete vaše ime i prezime i broj telefona.

Za učešće u nagradnoj igri potrebno je i “lajkati” haloo i STUDOMAT Facebook stranice.

[divider]

Kako treba izgledati fotografija?

Osim natpisa “#haloo #STUDOMAT #Huawei” koji treba da se nalazi na fotografiji, tema nije definisana i autor ima potpunu slobodu. Fotografija ne smije sadržavati uvredljive elemente i neprimjeren sadržaj.

nagradna_1 nagradna_2

[divider]

Šta kada pošaljem fotografiju?

Kada pošaljete fotografiju ista će u roku od 24 sata biti postavljena u album na Facebook stranici haloo i na Vaš e-mail ćete dobiti link koji će Vas voditi na Vašu fotografiju. Nakon postavljanja fotografije, potrebno je da se označite i skupite što više “lajkova” ispod fotografije na kojoj ste označeni.

Glasanje za najbolju fotografiju će trajati do 16.07.2014. godine do 12:00 sati. Dvije fotografije koje sakupe najveći broj lajkova osvajaju Huawei Ascend P6.

[box type=”shadow”]Mobilni telefon Huawei Ascend P6 je smartphone uređaj visoke klase koji funkcioniše sa Micro SIM karticom. Ono što ovaj model čini posebnim je njegov besprijekoran i otporan 4.7 inchni IPS+ LCD zaštićen sa Corning Gorilla Glass tehnologijom, glavna kamera od 8MP i pomoćna kamera od 5MP, 2GB RAM memorije, i memorija koja se sa Micro SD karticom može proširiti do 32GB. Tehnička karakteristika koja ovaj model svrstava u uređaje visoke klase je njegov moćni Quad-core procesor od 1.5 GHz. Detaljnije karakteristike uređaja možete pročitati ovdje.

[/box]

(STUDOMAT.ba)