Patrice Baumel večeras nastupa u Domu mladih

Sve je spremno za prvo ovogodišnje Garden of Dreams druženje, a u goste nam stiže popularni DJ Patrice Baumel.


GoD 1

Patrice Baumel je bio dugogodišnji rezident poznatog amsterdamskog kluba Trouw, a već preko 15 godina aktivno izdaje muziku čiji su remiksi doživjeli ogromnu popularnost kako kod nas, tako i u svijetu. S punim pravom možemo reći da večeras u Sarajevu nastupa zvijezda svjetskog kalibra, što naša publika i zaslužuje.

Među etiketama za koje je Patrice objavljivao nalaze se Watergate, Kompakt, ali i poznata izdavačka kuća Afterlife.

Tokom karijere došao je do spoznaje da je njegova uloga služiti publici, a ne veličati sebe, te je svaki atom njegovog bića sada fokusiran na to kako najbolje zbližiti ljude i donijeti radost i uzbuđenje preko umjetnosti u njihove živote. Uživajući u veličanstvenoj mješavini haosa i kontrole koju utjelovljuje prepun plesni podij, Patrice ima sve isplanirano, ali je i spreman da se prepusti magiji trenutka.

Savršenu uvertiru za njegov nastup, odnosno warm up, čine dvije dame u sastavu Lotus Lunar. Garden of Dreams od samog početka daje priliku novim i mladim talentima, a među njima su i djevojke koje su se izdvojile i zadobile pažnju sarajevske publike u posljednjih godinu dana.

GoD 2

Nakon warm upa, putovanje nastavljamo s idejnim tvorcem Garden of Dreams pokreta, čija nas muzika hipnotiše i beskrajno pokreće, jedan jedinstveni Bonjasky.

Ovaj događaj će poslužiti i kao uvod u treće izdanje Garden of Dreams Festivala, a koji će ove godine okupiti svjetske zvijezde elektronske muzike čija ćemo imena otkriti početkom sljedeće sedmice.

Kako je turizam trenutno najbrže rastuća privredna grana, Visit Sarajevo ima za cilj unaprijediti turističku ponudu Kantona, čineći Sarajevo jednom od najpoželjnijih turističkih odredišta u Europi. S tim u vezi, Turistička zajednice Kantona Sarajevo prepoznala je vrijednost Garden of Dreams projekta i podržala ovaj događaj s ciljem promocije grada, te najave Garden of Dreams festivala koji će biti održan u mjesecu junu, a koji će privući turiste i posjetioce iz cijele regije u naš grad i državu.

Ulaznice za večerašnji event možete kupiti na ulazu po cijeni od 25 KM.

GoD 3