Odgovori su urnebesni: Koji vas studenti najviše nerviraju?

Student postavio pitanje "koji vas studenti najviše nerviraju", pogledajte koje je odgovore dobio.


ucenje

Reddit je američka internetska stranica odnosno internetski servis koji funkcionira kao križanac foruma i Useneta. Prema podacima iz marta 2021.godine, Reddit je devetnaesta najposjećenija stranica na svijetu.

Na ovoj web stranici vrlo često se otvaraju diskusije na razne teme i ljudi pišu svoja mišljenja u komentarima.

Zanimljivo pitanje postavljeno je na Reddit-u, a tiče se studentskog života i različitih tipova ličnosti studenata.

 -Jesu li to ofarbane komunjare s filozofskog ili bahati stemovci? Seljačine iz Hercegovine ili napuhani Purgeri? Oni koji ne žele podijeliti skripte za ispit?

Izdvajamo neke od odgovora:

  1. Studenti koji u grupnim projektima ne rade ništa i onda ja moram napraviti posao za troje ili četvero ljudi, a svi dobijemo istu ocjenu.
  2. Ekipa koja ne dijeli skripte, “nisam nista učio i past ću kme kme” – dobije 5 ekipa, i ekipa “srušio me jer me mrzi.”
  3. Vidiš mene živcira entitled ekipa. Organiziram si ispitne rokove, od toga si slažem materijale dosta dugo vremena i onda me ekipa žica materijale i još instrukcije jer nemaju srama. To je islo dva ispitna roka, al sam skužio da su takvi paraziti jer ne pridonose nikako. Al ne brinem se za takve oni uvijek nadju novu žrtvu. Materijale sam nakon toga davao samo prijateljima.
  4. “Profesor je kriv” su meni definitivno najgori jer takvi nikad ne uče, uvik očekuju da će im neko dati sve skripte i da će ih jutro prije ispita prosvitliti neka pamet. Ti i “ovo još nikad nije bilo u ispitu/ovoga nema u skripti” ekipa. Ima toga u skripti, triba samo pogledati u nju.
  5. Oni koji se previše brinu za faks i javljaju se da vide jesam ja počeo učiti samo da me mogu osuđivati iako već znaju da nisam počeo.
  6. Ovi u studentskim udrugama, predsjednici studentskog zbora i ostala bagra koji to rade isključivo zato jer misle da će im u CV-u to izgledati lijepo i da će na temelju tog imat prednost u zapošljavanju. Da skratim- ljigavi političari.

Cijelu raspravu možete pročitati u nastavku:

Tipovi studenata koji vas najviše živciraju? from croatia