Najava Youth to Business Foruma u Banjoj Luci

AIESEC Banja Luka najavljuje konferenciju za sve zainteresovane studente i srednjoškolce - Youth to Business Forum, projekat koji se na globalnom nivou održava sedmu godinu za redom, dok je u Banjoj Luci uspješno predstavljen prošle godine.


Glavni cilj ovoga projekta jeste pružanje prilike mladim ljudima da iz prve ruke saznaju kako funkcioniše korporacijski svijet i kako uspjeti u biznisu.

Advertisements

U toku Y2B Foruma 2015, delegati će prisustvovati radionicama koje su za njih pripremili partneri projekta. Takođe, imaće priliku da slušaju motivacione govornike, a to su uspješni preduzetnici iz Banjaluke: Goran Ćorić, Marija Knežević, Darko Milunović, Dajan Javorac i Ranko Petrušić.

Advertisements

Na kraju Y2B Foruma 2015, delegati će učestvovati u panel diskusiji na kojoj će zajedno sa predavačima pokušati da dođu do odgovora na pitanje, koje je ujedno i glavna tema ovogodišnjeg Y2B Foruma: ,,Kako mladi mogu doprinijeti razvoju preduzetništva u svome okruženju.’’

Y2B Forum 2015 će se održati 23. maja 2015. godine, sa početkom u 9 časova, u Domu omladine.

Partneri banjalučkog Y2B Foruma 2015 su: Ernst and Young, Bentoproduct d.o.o i Banjalučka berza.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane mlade ljude da se prijave putem aplikacije koju mogu da pronađu na ovom linku, na Facebook stranici AIESEC-a Banja Luka ili na zvaničnoj stranici Youth to Business Foruma: Bosnia and Herzegovina Youth to Business Forum.

Aplikacije su otvorene još danas, do 20. maja, u 23:59!

(STUDOMAT.ba)

Advertisements


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!