Najava: Omladinski program BHR1 #292

Srdačne pozdrave šaljemo vam iz redakcije Omladinskog programa BH radija1, najavljujući sadržaje našeg programa koje možete slušati u 33. sedmici 2013. godine, od ponedjeljka do petka u terminu od 19:10h do 20h. I ove sedmice očekuje vas dosta zanimljivih, korisnih i edukativnih sadržaja, kao i zabavnih i muzičkih emisija...


opbhr1

Srdačne pozdrave šaljemo vam iz redakcije Omladinskog programa BH radija1, najavljujući sadržaje našeg programa koje možete slušati u 33. sedmici 2013. godine, od ponedjeljka do petka u terminu od 19:10h do 20h. I ove sedmice očekuje vas dosta zanimljivih, korisnih i edukativnih sadržaja, kao i zabavnih i muzičkih emisija…

opbhr1Ponedjeljak, 12. august, u svijetu se obilježava i kao Međunarodni dan mladih. U našem magazinu Čuj BiH! tim povodom čućete par zanimljivih priča, a zanimljivosti neće nedostajati ni u ostatku magazina: naš OP-rativni dvojac  (Boris i Ademir) posjetio je jedan od najmasovnijih događaja na otvorenom u BiH – koridu u Čevljanovićima, pa nam u novom Čuj BiH! donose i neke od svojih utisaka; tu je i redovna rubrika Fus pasus vs. habitus, a ovisno o raspoloživom vremenu možda čujemo i još jednu epizodu iz serijala Zoom-Vaš glas u medijima…

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Utorkom slušamo alternativnu ili muziku demo bendova i izvođača iz BiH: ovog utorka (13.08.) od 19:10h do 20 sati poslušajte novitete sa domaće demo scene, razgovore sa nekim od zanimljivih izvođača, te najave različitih koncerata/festivala na kojima bh. demo bendove možete čuti i vidjeti uživo. Emisija se zove BH Demo Liga, a kroz novo izdanje vodiće vas, kao i obično, Aleksandra Slavnić.

U srijedu vas u istom terminu čeka Marina Golubović, koja će vas ove sedmice provesti kroz novo izdanje magazina Like & Share. Čućete mnogo najava za različita dešavanja koje vam OP preporučuje za praćenje ili učestvovanje, a kao i obično, biće mjesta i za razgovore sa zanimljivim gostima, priloge naših novinara iz raznih krajeva BiH, te pozitivne muzičke vibracije.

Četvrtkom u OP-u slušate Slobodni poligon. Kako taj dio programa nema striktni koncept ni pravila, tako vam ovog puta ne možemo najaviti konkretan sadržaj. No ono što možemo obećati je da ćete, bez obzira da li je u pitanju neka reportaža (Čevljanovići?), intervju, Metamorfoze ili kakva specijalna emisija  – uživati u pedeset minuta programa BH radija1 prije 20:00h. Za detaljniju najavu posjetite našu facebook stranicu u srijedu (14.08.).

U petak ćemo od 19:10h do 20 sati uživati u melodijama i beatovima koje za vas svake druge sedmice biraju momci koji su ustanovili prvi bh. net-label, i koje pod različitim pseudonimima možete pratiti i kao producente i DJeve. Oni su Oscilator crew, a emisija koju već godinama priređuju za radijsku i web publiku zove se Oscilator radio show.

Znači, ako ste ljubitelj kvalitetnog radijskog programa namijenjenog prevenstveno mladima, a koji producira i realizuje mlada ekipa novinara i urednika Omladinskog programa BHR1, onda zapamtite termin – od 19:10h do 20:00h svakog radnog dana – i pridružite nam se. Pozdrav, do slušanja!

OP 292 (12.08.-16.08.):

Pon: Čuj BiH! (19:10h-20:00h)
Uto: BH Demo Liga (19:10h-20:00h),  repriza  od 00:10h-01:00h
Sri: Like  & Share (19:10h – 20.00h)
Čet: Slobodni poligon OP-a (19:10h – 20.00h)
Pet: Oscilator radio show (19:10h-20:00h), repriza od 00:10h – 01:00h

(STUDOMAT.ba)