MUNJA Kurs: Kako kreirati web stranicu?

Munja Inkubator društvenih inovacija Sarajevo i Omladinska informativna agencija BiH (OIA) organizuju kurs za početnike: "Kako kreirati web stranicu?"


munja kurs21

Munja Inkubator društvenih inovacija Sarajevo i Omladinska informativna agencija BiH (OIA) organizuju kurs za početnike: “Kako kreirati web stranicu?”

munja kursNa ovome kursu, učesnici će naučiti kako pravilno da planiraju razvoj web stranice, kao i kako da naprave neke jednostavne primjere. A nakon završenog kursa posjedovaće svo potrebno znanje koje će im omogućiti da dalje samostalno ili kroz druge programe nadograđuju stečeno znanje o razvoju web stranica.

Kurs je namjenjen početnicima, i uvešće ih na jednostavan i lagan način u svijet web stranica, od čega su one sačinjene i na kraju kao glavni cilj će imati da oni naprave jednu svoju. Kurs je praktične prirode i poželjno je da učesnici imaju sa sobom i laptop.

Voditelj: Aleksandar Savić, freelance web developer, Mozilla Representative za B&H, voli kreirati nove stvari, voli hakirati. U slobodno vrijeme radi na raznim projektima, među kojima je i jedna inovacija “Kolorfilter”. Više na www.alex.ba

Prijave: Prijave poslati na: emina@munja.ba sa naznakom: KURS WEB sa svojim podacima (ime i prezime, datum rođenja, mobitel, e-mail). Krajnji rok za prijavu je: ponedjeljak, 22.04.2013. do 13h.

Troškovi: Cijena kursa je: 36,00 KM (moguće platiti u dvije rate), a za članove Munja inkubatora 32,00 KM. U cijenu je uračunato: pohađanje programa, radni materijal, mentorska podrška, certifikat po završenom kursu i dodatni korisni kontakti i informacije.

Trajanje: Kurs se realizira u 5 dijelova: utorkom od 19:00 do 20:30. počevši sa 23.04.2013. godine.

Mjesto: Munja Inkubator društvenih inovacija Sarajevo, Ferhadija 28 (ulaz do Guinness Puba).

Učesnici: 15-20 mladih osoba (od 17 do 30 godina) koji žele da steknu vještine da kreiraju web stranice.

Facebook event: Munja kurs za početnike: Kako kreirati web stranicu?

(STUDOMAT.ba)