MeetUp uživo: Televizija ili YouTube?

Nakon uspješnog "Life druženja sa lajne" tokom kojeg su utjecajni ljudi "online svijeta" govorili o svojim iskustvima u komunikaciji, u četvrtak 21.11. s početkom u 19 sati nastavlja se LIFE BiH i FOR FIVE digital media advertising misija smislenih razgovora i uvezivanja kompetentnih osoba iz različitih sfera društvenog života u Bosni i Hercegovini.


1200x628 meetup

Komunikacija, koja može biti uzrok, ali i rješenje svih problema, ponovo je u fokusu pa će se ovaj “MeetUp uživo” održati u Coloseum Clubu u Sarajevu, a bavit će se televizijskom i YouTube komunikacijom.

Dr. sci. Lejla Turčilo, profesorica na Odsjeku Komunikologija/Žurnalistika Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Sarajevu prenijet će dio svog znanja, a o svojim iskustvima u radu na BHT1, N1 i Nova BH također će govoriti i poznata tv lica Maja Miralem, Sanela Dujković i Denis Huseinbegović.  Boje “YouTubea” branit će jedan od najpopularnijih “youtubera” u našoj zemlji, Nedim Lepić.

Samira Poričanin-Petrešin, koja se sjajno snašla u “grotlu tviteraša” tokom proteklog Druženja sa lajne, i ovaj put bit će moderatorica.

Nakon što se svi lijepo ispričaju kreće druženje uz Red Bull Music Disco set za koji je zadužen Indigo, a prijatelji Master Card, Eronet, NLB Banka i PepsiCo su za najaktivnije goste pripremili i simobolične poklone iznenađenja.

Ulaz je besplatan i da, svi ste pozvani.

Više informacija možete pronaći i putem Facebook eventa.

(STUDOMAT.ba)