Ljetni internacionalni kamp “Rezala 2014”

I ove godine, u okviru projekta OUTDOOR In – Razvoj turizma u opštini Zubin Potok, InTER organizuje Drugi internacionalni ljetni volonterski kamp za mlade - Rezala 2014.


zubin potok omladinski kamp

I ove godine, u okviru projekta „OUTDOOR In – Razvoj turizma u opštini Zubin Potok“, InTER organizuje Drugi internacionalni ljetni volonterski kamp za mlade – Rezala 2014.

Ljetni kamp će se organizovati na obalama jezera Gazivode u selu Rezala, opština Zubin Potok, u periodu od 25. jula do 1. avgusta 2014. godine.

Ljetni kamp ima za cilj promociju i poboljšanje turističke ponude opštine Zubin Potok. Program kampa sadrži edukativni, ekološki i zabavni aspekt. Tokom trajanja kampa, mladi će imati priliku da se kroz druženje i zabavu edukuju na temu ekologije, te da konkretnim akcijama čišćenjem obale jezera Gazivode oplemene zajednicu. Pored toga, učesnici kampa će imati prilike da učestvuju u sportskim i rekreativnim aktivnostima (biciklizam, splavarenje, planinarenje, paintball…).

Pozivaju se mladi ljudi od 18 do 30 godina iz svih zemalja bivše Jugoslavije da se prijave za učešće na kampu. Smještaj u bungalovima i hrana su obezbjeđeni od strane organizatora, a putni troškovi biće nadoknađeni svim učesnicima van teritorije opštine Zubin Potok u visini autobuske karte.

Rok za prijave je 20.07.2014. godine.

Dodatne informacije možete pronaći ovdje.

(mladi.info)