fbpx

Kreativni ste, ambiciozni i želite učestvovati u kreiranju kampanja, postera i video materijala? Pridruži se Media timu Crvenog križa FBiH

Crveni križ Federacije BiH ti nudi odličnu priliku za rad na projektu Media tim!


Crveni križ Federacije BiH po uzoru na druga Nacionalna društva formirao je Media tim, koji će činiti iskusni volonteri iz strukture Crvenog križa FBiH, koji imaju iskustva u oblasti multimedije (fotografi, snimatelji, montažeri, novinari, dopisnici, prevodioci, grafički dizajneri i sl.).

Zadatak Media tima je rad na prikupljanju, obradi, analizi i plasiranju informacija u javnost, kao i brendiranju i osnaživanju vizuala organizacije.

Media tim posebno će biti aktivan u kriznim situacijama kada bi se u cilju pravovremene, tačne i kvalitetne informacije članovi angažirali na terenu kako bi pravili reportaže, fotografije i druge materijale kako za medije tako i za strukturu.

Rad tima je organiziran na volonterskoj osnovi, a njime bi koordinirao Stručni saradnik za informisanje i komunikacije u sjedištu Crvenog križa Federacije BiH. U cilju postizanja rezultata i ostvarivanja efikasnosti rada Media tima organizirat će se trening sa iskusnim profesionalcima iz različitih medijskih kuća.

Stoga, ukoliko ste kreativni i ambiciozni, želite učestvovati u kreiranju kampanja, postera, video i foto materijala prijavite se na media.tim@ckfbih.ba. Nakon primitka svih prijava, prijavljeni će proći razgovor sa komisijom, koju će činiti medijski stručnjaci, a koji će izvršiti odabir članova.

Prijave traju do 20.07.2021. godine.


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!