Kotizacije za deset blogera i blogerki, a tablet najboljem!

Play Team i Prointer pozivaju blogere iz Bosne i Hercegovine i regiona da se prijave i postanu dio Play Media Day digital tima! Ukoliko si bloger/blogerka, pratiš aktuelne medijske trendove, želiš da se edukuješ i saznaš novosti iz oblasti kreativne industrije od renomiranih predavača i panelista, ali i upoznaš mnogobrojne influensere regiona, ovo je poziv baš za tebe!


Bloggeri Play Media Day 03

Deset blogera i blogerki koji se prijave i kreiraju najavni tekst o događaju Play Media Day 03 će obezbijediti kotizaciju za učešće na Play Media Day 03, koji će se održati 08.06.2018. u Muzeju savremene umjetnosti RS u Banjaluci. Rok za kreiranje i dostavljanje tematskih tekstova je 10. maj 2018. godine, nakon čega će tročlani žiri odabrati deset najboljih.

Jedno od deset izabranih blogera i blogerki, koji kreiraju tekst na temu “Jesmo li na korak do Black Mirror-a?” i po mišljenju tročlanog žirija kreira najbolji sadržaj, imaće priliku da osvoji tablet, koji poklanja Prointer – tehnički partner događaja.

Ukoliko ti sve navedeno zvuči primamljivo, posjeti www.playmediaday.com i u sekciji “Vijesti” pronađi sve informacije o ovogodišnjem događaju. Kreiraj tekst o Play Media Day 03, a nakon što ga i objaviš na blogu i društvenim mrežama, zajedno sa linkom na tekst, pošalji ime i prezime, kao i kontakt telefon na e-mail adresu: press@playmediaday.com

Na navedeni e-mail možeš poslati i dodatna pitanja o samom događaju, koja mogu da ti pomognu u kreiranju još bolje najave Play Media Day 03.

Dali smo ti dovoljno razloga za prijavu? Ne zaboravi, samo deset odabranih po mišljenju žirija će dobiti besplatnu kotizaciju, a najbolji će dobiti tablet, koji poklanja Prointer.

Radujemo se saradnji i susretu 08.06. na Play Media Day 03 u Banjaluci!

(STUDOMAT.ba)