Konkurs za Evropsko takmičenje za društvene inovacije

Evropsko takmičenje za društvene inovacije (European Social Innovation Competition) zasniva se na temi "Novi načini za razvoj" i namjerava da podrži pojedince ili organizacije koji imaju preduzetničke i hrabre ideje za projekte društvene inovacije.


Evropsko takmičenje za društvene inovacije (European Social Innovation Competition) zasniva se na temi “Novi načini za razvoj” i namjerava da podrži pojedince ili organizacije koji imaju preduzetničke i hrabre ideje za projekte društvene inovacije.

Ovogodišnje takmičenje podržaće novu generaciju evropskih inovatora – ljude koji imaju potencijal da promijene pejzaž razvoja širom Evrope.

Tokom trajanja selekcije, od 07. do 09. septembra 2015. godine održaće se mentorska škola za polufinaliste u Beču. Konačni izbor i ceremonija dodjele nagrada održaće se 25. novembra 2015. godine u Briselu.

Konkurs je otvoren za svakoga (pojedince ili pravna lica, osim državnih uprava) čije se prebivalište nalazi u zemljama članicama EU i zemljama koje učestvuju u programu Horizon 2020.

Nagradni fond koji obuhvata 3 nagrade za projekte iznosi ukupno 50.000 eura. Pobjednici neće biti rangirani. Nakon toga, takmičenje će biti ponovo otvoreno za polufinaliste radi dodjele nagrade za uticaj od 50.000 eura prema posebnim kriterijumima procjene.

Da bi se prijavili neophodno je popuniti online formular do 8. maja 2015. godine.

Za više informacija posjetite: ec.europa.eu.

(YEP)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X