Koja ste pjesma grupe Guns ‘N’ Roses s obzirom na horoskopski znak?

Hitove Guns 'N' Rosesa, globalno proslavljenog i jednog od najboljih bendova svog žanra, donosimo u malo drugačijem svjetlu. Pogledajte koja pjesma ovog nenadmašivog sastava najbolje opisuje vaš horoskopski znak. Zabavite se!


guns 640x360 1

OVAN – Paradise City

Himna ovog znaka je zasigurno Paradise City, jer ovan kao hedonista, mašta o tome da živi u svom savršenom svijetu. O mjestu koje Axl opisuje stihovima svoje pjesme gdje su djevojke lijepe, a polja zelena i problemi nisu ni na vidiku, zasigurno mašta svaki ovan, piše Zadovoljna.hr.

BIK – Yesterdays

Iako je poznat po svojoj racionalnosti i bik je sklon maštanjima, mada, za razliku od drugih znakova, bik se voli prisjećati prošlih vremena u kojima je uživao. Iako ga to može povući u žaljenje, bik, voli biti prepravljen lijepim sjećanjima. Stoga – Yesterday.

BLIZANCI – Estranged

Osjećaj otuđenosti od svijeta i drugih ljudi nešto je s čime se susreću mnoge rock zvijezde, iako nije svaki blizanac rock zvijezda, nije mu nepoznato susresti se s tim osjećanjima, pa mu neće biti teško ni poistovjetiti se s ovom pjesmom u kojoj će zasigurno uživati.

RAK – Don't Cry

Jedna od najljepših balada Gunsa je savršena za opisivanje pripadnika ovog osjećajnog horoskopskog znaka. Nesretna ljubav nije nikome nepoznata i svi se mogu pronaći u ponekoj od tužnih ljubavnih pjesama, a uz znak raka one i najbolje pristaju.

LAV – Nightrain

Jedna od brojnih energičnih pjesama ovog benda, kao da je pisana za znak lava, znak koji je uvijek spreman za akciju i provod. Takva se energija osjeti i u ovoj pjesmi, a da bi se lav vrlo lako uklopio u društvo ovih slavnih zvijezda dok se zabavljaju, definitivno stoji.

DJEVICA – Mr. Brownstone

Svima je vrlo dobra poznata karakterna crta koju svaka djevica posjeduje – perfekcionizam i opsjednutost detaljima. Premda je savršenstvo skoro pa nemoguće postići, uporne djevice će neprestano težiti tome. A tema numere Mr. Brownstone upravo je opsesija.

VAGA – Civil War

Vaga je ubjedljivo najosjetljiviji horoskopski znak za nepravdu. Iako je nerijetko svjedok nepravde u svijetu, ona vagu neće prestati smetati, a posebno kada zbog nje same stradaju nedužni. Vaga će se uvijek boriti za pravdu i voditi ratove sa svim onima koji nisu osviješteni koliko i ona.

ŠKORPION – Welcome To The Jungle

Život sa škorpionom nije miran i staložen.Škorpioni su strastveni, neukrotivi pa i zlopamtila kada im se netko zamjeri – neće oprostiti tako lako, a ako i oproste neće to nikada zaboraviti. Kada uđete u svijet škorpiona on će vas pozdraviti riječima – dobrodošli u džunglu!

STRIJELAC – Sweet Child O’ Mine

Sweet Child O’ Mine je optimistična ljubavna pjesma, koja govori o onom najljepšem osjećaju u čovjeku koji samo iskrena ljubav može izazvati. stoga, odlično pristaje uz vječitog optimistu, pozitivca i romantičara, strijelca.

JARAC – November Rain

Numera poznatog benda, koja je zasigurno dobro poznata i onima koji nisu fanovi ovog benda odlično pristaje inteligentnim jarčevima.Pomalo i mračna pjesma koja opisuje jarčevu sklonost zabrinutosti jer ovaj znak smatra da je uvijek dobro biti na oprezu.

VODOLIJA – Knocking on Heaven's Door

Vodolije su poznate kao zaigrani znakovi, koji vole držati glavu u oblacima ili na sedmom nebu, jer im je svakodnevica dosadna. Njihova miroljubivost i pozitivnost uvijek nađu načina da dođu do izražaja. Prepuste li se svojoj bujnoj mašti uistinu mogu zakucati na vrata Raja.

RIBE – Patience

Nježnoj ribici nikuda se ne žuri, baš kao i ovoj pjesmi, ona zna da je strpljenje vrlina i čekat će koliko god treba da dobije ono o čemu sanja. Ribama nije nepoznato višesatno sanjarenje ili uživanje u toploj melankoliji, uz šta savršeno pristaju zvuci ove balade.