Kako izbjeći gužvu u banci?

Bliži se nova akademska godina, upisnine i ostala papirologija. Radije biste čekanje u redovima za plaćanje potrošili na neki drugi način, uživajući u sunčevim zrakama prije jesenjih kiša?


1200 x 630 1

Donosimo vam prijedlog kako izbjeći gužve u banci, ne samo sada, nego i za sva buduća plaćanja, a da to možete uraditi bilo gdje da se nalazite.

UniCredit Bank d.d. je pripremila posebnu pogodnost baš za studente. MODULA paket je paket bankarskih usluga, koji možete samostalno kreirati i dopunjavati drugim uslugama, a za studente je BEZ NAKNADA. Studentski život je odličan trenutak da otvorite svoj bankovni račun kako biste lakše vršili plaćanja, te novac uvijek imali pri ruci.

U sklopu osnovnog MODULA paketa pri ugovaranju usluge, dobijate tekući račun i debitnu karticu, te uslugu mobilnog bankarstva, a sami ugovarate i dodatne usluge, koje vama odgovaraju. Kako biste otvorili svoj paket, potrebno je u poslovnicu banke donijeti kopiju lične karte, kopiju potvrde o prebivalištu ne stariju od 3 mjeseca, te kopiju indeksa, e –indeksa ili potvrdu o studiranju, čime ćete potvrditi status studenta i ostvariti pogodnost korištenja svih usluga paketa bez naknade, godinu dana. Status studenta je potrebno godišnje potvrditi i na taj način obnoviti pogodnost korištenja usluge tijekom svojih studentskih dana bez naknada.

U nastavku vam donosimo nekoliko preporuka proizvoda banke, za koje mislimo da bi se idealno „ukomponovale“ u vaš paket:

clanak 1080 1080 04 1 e1598637550334

Aplikacija mobilnog bankarstva (m-ba) – sada još bolja i modernija. Osim što je unaprijeđen način autorizacije i pristupanja aplikaciji kroz prepoznavanje lica ili otiska prsta, te što omogućava brzu provjeru stanja računa bez prijave u aplikaciju (biometrijski podaci ostaju pohranjeni u mobitelu i ne dostavljaju se banci), kao i jednostavnije upravljanje budžetom i kategorizaciju troškova, m-ba sada pretvara mobitel u karticu i jednostavno koristeći opciju m-kartica plaćate svojim mobitelom. Ono što je najvažnije, ukoliko odaberes dodatnu uslugu unutar Modula paketa koju možeš koristiti bez naknade, m-ba aplikacija  ti pruža mogućnost da napraviš neograničen broj unutarbankovnih transakcija domaćeg platnog prometa bez naknada! Stoga lagano ponesete mobitel sa sobom bilo gdje, spojite se se na wifi ili uključite mobilni internet i s lakoćom, bez čekanja, izvršite sva potrebna plaćanja.

 

Podizanje novca na bankomatima grupacije – Za sve željne putovanja, debitna kartica koju dobijate u sklopu MODULA paketa ima dodatnu pogodnost, koju je potrebno ugovoriti, a omogućava vam da podižete novac na skoro 18.000 bankomata UniCredit Grupe širom Europe bez naknade.

Internet kupovina sa Dopunjivom karticom S obzirom na to da sad i niste u mogućnosti mnogo putovati, internet kupovina je uvijek dobro rješenje, a za jednostavnije i sigurnije trošenje, uz tačno odvojenu sumu novca za to, idealna je Dopunjiva kartica koja vam pruža mogućnost da uplatite onoliko novca koliko vam je potrebno za internet kupovinu. Želite da Vaša kupovina bude sigurna, praktična i bezbrižna koristite Dopunjivu karticu.

Dopunjiva Mastercard kartica 1

Zato ne trošite vrijeme na čekanja i brigu o količini keša koju imate sa sobom. Za sve ima rješenje koje vam je, dok god ste student, dostupno bez ikakvih troškova!