Iskoristite ljetnu pauzu: Ovo su trenutno najpopularniji filmovi na Netflixu

Svakoga mjeseca na Netflixu možemo pronaći isčekivane naslove koje se radujemo pogledati, a sada je poznato i koji su od njih najgledaniji u mjesecu augustu.


Foto: Envato

Većina ljubitelja Netflixa svakoga mjeseca raduje se naslovima koje im ova platforma donosi, a neka od njih ističu se od ostalih

Kao najgledaniji film početom augusta je “Purple Hearts”, niskobudžetna romantična drama koja je od samog pojavljivanja dosegnula veliku popularnost te tako u SAD-u prestigla film “The Gray Man” sa Ryanom Goslingom u glavnoj ulozi, prenosi Klix.

“Purple Hearts” sa Sofijom Carson i Nicholasom Galitzineom govori o Cassie koja iz interesa stupa u brak sa marincem Lukeom. Budući da Cassie boluje od dijabetisa, udaje se za njega kako bi iskoristila povlastice države. Na kraju, između njih rađa se prava ljubav.

Na drugom mjestu je već spomenuti film “The Gray Man” koji je u prvom vikendu prikupio više od 88 miliona sati gledanja. On prati agenta CIA-e Courta Gentryja kodnog imena Sierra Six, koji otkriva mračnu tajnu organizacije u kojoj radi.

Nakon njega filmovi koji ga slijede prema popisu koji je podijelio Forbes nalaze se i:

Sing 2

Recurrence

The Wretched

The Sea Beast

Not Just A Girl

The Man From Toronto

12 STRONG

Persuasion