Iskoristila je sve džokere na jednom pitanju pa ispala, Tarik bio u nevjerici: Zašto niste slušali?

Tarik u nevjerici pitao takmičarku: Zašto niste slušali?!


milijunas

U prvom ovogodišnjem izdanju kviza ‘Tko želi biti milijunaš?’ dvoje takmičara imalo je priliku sjesti na stolicu nasuprot Tarikove – Igor Mavrin, ‘nastavljač’ iz posljednjega emisije emitirane u 2020. te vlasnica prvoga večerašnjeg najbržeg prsta, Karlovčanka Ana Vlaisavljević.

35-godišnja Ana Vlaisavljević iz Karlovca je iskoristila džoker “zovi” za prelazak drugog praga i pitala ga sljedeće pitanje:

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

 – Koja je Francuskinja za vrijeme okupacije ljubovala s njemačkim diplomatom, zbog čega se po završetku rata preselila u Švicarsku. Je li riječ o Coco Chanel, Edith Piaf, Simone de Beauvoir ili Irène Joliot-Curie?

Nazvala je tatu iako joj je majka iz publike dala do znanja da tata vjerovatno neće znati odgovor. I nije znao.

 – Možda Simone, izjavio je.

Potom je Ana zatražila i pomoć znalaca, a Ivan je istaknuo kako bi se odlučio za Coco Chanel.

Takmičarka je na kraju iskoristila i posljednji džoker, ‘pola-pola’, kojim je ostao sužen izbor na Coco Chanel i Edith Piaf te je za konačan odgovor ponudila ime slavne francuske šansonijerke Piaf. Tačan odgovor bila je Coco Chanel.

Tarik ju je na kraju razočarano pitao zašto nije poslušala znalca.  Kviz je napustila s osvojenih 1000 kuna. Kako je sve to izgledalo pogledajte u videu: