Imate li kratak ili dug dlan? Evo šta to otkriva o ljudima

Dužina vašeg dlana u odnosu na dužinu ruke može otkriti zanimljivosti o vašoj osobnosti, talentima i sklonostima. Objasnit ćemo vam kako izmjeriti dlan i što to znači.


dlanovi

Lijevi dlan stavite na podlakticu tako da palac bude u visini lakta, a srednji prst dokle ide prema drugom dlanu. Ako vam srednji prst uspije doći do zgloba, to znači da imate velike dlanove, no ukoliko je obrnuto i taj prst ne doseže do zgloba, tada su vaši dlanovi mali.

Advertisements

Što to zapravo otkriva?

Dugi dlanovi

Advertisements

Ljudi s dugačkim dlanovima su perfekcionisti i često su dobro koncentrirani na male detalje. Ako ste taj tip, tada morate biti svjesni da perfekcionizam iscrpljuje i to bi mogli osjetiti u nekom aspektu svojeg života. Za vas se zna da ste dobar radnik kojemu je cilj sve obaviti kako treba.

Čak i kada imate rok u kojemu morate nešto napraviti, radije ćete ubrzati tempo rada i odreći se pauze, nego da kvaliteta toga što napravite bude upitna.

Vrlo ste osjetljivi na kritike, impulzivni ste i često znate pretjerivati, no svega toga ste svjesni. Dobro se slažete s drugim ljudima, čak ponekad do te mjere da sebe zanemarite.