Ilustracije u kojima će se svaka djevojka pronaći

Sigurni smo da će svaka djevojka razumjeti ove ilustracije.


Screenshot 10

Ponekad se čini da muškarci i žene nikada ne mogu biti na istoj stranici. Nekim ženama je čudno da se muškarci toliko uzbude kada gledaju sport. Na isti način, muškarci ne mogu shvatiti razlog zašto je ženama toliki problem kada na nekoj zabavi upoznaju drugu ženu koja nosi istu haljinu.

U stvari, svi živimo u svom svijetu – svijetu koji je značajan za nas na način koji ne može biti značajan ni za koga drugog. Danas vam donosimo ilustracije koje će vas uvesti u svijet žena. Sigurni smo da će svaka djevojka razumjeti ove ilustracije.

1. Labelo za usne i jak vjetar

Ovo je užasna kombinacija jer vjetar nanosi kosu na lice, a onda se kosa zalijepi za usne…

ilustracija 1

2. Uvijanje kose

Spavanje sa viklerima nije baš najbolja ideja, a to znaju mnoge djevojke koje su testirale ovaj način uvijanja kose.

2

3. Profesionalni make-up

S razlogom postoje kursevi za šminkanje i profesionalni make-up artisti. Ako ste gledali neki video u kojem je prikazan profesionalni način šminkanja i odlučile da ga isprobate, nemojte se iznenaditi ako to ne bude izgledalo onako kao što očekujete. Za šminkanje, kao i svaki drugi proces potrebno je vježbanje.

sminkanje

4. Shopping

Ako ste djevojka koja voli shopping, onda vam se vjerovatno desilo da isprobate nešto u manjoj veličini te da imate problem kada taj odjevni predmet skidate u kabini za presvlačenje i jedino što u tom trenutku radite jeste to da molite Boga samo da se isti ne pocijepa.

kupovina