Garden of Dreams: Povratak u STUDIO 1 na velika vrata


Posljednji Garden of Dreams event održan je u prostoru Ars Aevi muzeja, gdje su nas na bajkovito putovanje vodili Bonjasky i Kristijan Molnar.

Povratak u STUDIO 1

Nimalo pretenciozno ušli smo u prostor RTV doma sa željom da našoj publici pružimo što bolje iskustvo zvuka u prostorijama koje su napravljene isključivo za tu namjenu. Izgrađen 1984. godine kao i sama zgrada Radiotelevizije Sarajevo, služio je snimanje muzičkih projekata nekih od najpopularnijih muzičara Balkana, kako tada, tako i sada. Upravo na ovom mjestu desili su se neki od najboljih Garden of Dreams evenata, a posljednji se desio 6. marta 2020. godine, što je ujedno bio i posljednji ples prije pandemije.

Sada se ponovo vraćamo u Studio 1 i najavljujemo event na kojem spajamo najbolje što BiH trenutno ima.

Bonjasky i Indigo

Prvi put smo ih imali priliku slušati u prostoru sarajevskog kluba Silver and Smoke, a sada je došlo vrijeme da ponovimo ono o čemu ste pričali i još uvijek pričate. O njegovim mogućnostima i uspjesima nekada nije potrebno ni govoriti, nakon veoma zauzetog ljeta Bonjasky će još jednom pokazati svoje umijeće pred omiljenom Garden of Dreams publikom.

Indigo je čovjek koji radi RAP, živi elektro i nastupa sa Sarajevskom filharmonijom. Pod etiketom FmJam djeluje od 2015-te godine kada je započeo saradnju sa Frenkijem, ali i drugim izvođačima sa Balkana. Nakon prvog zajedničkog nastupa publika je bila oduševljena, a njihov sljedeći nastup će biti prava poslastica koju nemate priliku često vidjeti.

Ono što nas posebno raduje ovog puta jeste moćni sound system Funktion One. Pored toga što je prostor Studija 1 izgrađen za muzičke potrebe, otišli smo korak dalje i obezbijedili najbolju opremu koja će naš zvuk dovesti do savršenstva.

Nabavite ulaznice na vrijeme, jer smo i ovaj put ograničeni sa brojem. Kupovina je moguća online u sistemu kupikartu.ba po trenutno EARLY BIRD cijeni od 20KM.

Ulaznice dostupne i na platformi NFT-TiX.com

Ograničen broj ulaznica za ovaj događaj će ponovo biti dostupan i na platformi NFT-TiX.com. NFT-TiX je platforma za prodaju ulaznica i tržište izgrađeno na Ethereum blockchainu. Njime upravljaju pametni ugovori (smart contracts), omogućavajući prodavcima ulaznica da se povežu sa kupcima direktno. Ovo je dio revolucionarne tehnologije koja pomaže industriji prodaje ulaznica da se jednom zauvijek riješi posrednika. NFT-TiX daje prednost fer cijenama, profitu za prodavce na sekundarnom tržištu i ekskluzivnim pogodnostima za vlasnike ulaznica od strane organizatora događaja. Osim toga, NFT-TiX nudi dodatne pogodnosti vlasnicima NFT ulaznica u vidu decentralizovanog sadržaja.

Ulaznice za event Garden of Dreams w/ Bonjaski b2b Indigo možete kupiti na ovom linku NFT-TiX.

Spremite cipele za još jedno all night trošenje na danceflooru Studija 1, vidimo se!