Garden of Dreams karte za raju + specijalni gost + nova lokacija!

U Sarajevu će od 13. do 15. biti održan Garden of Dreams Festival, koji je 2019. godine osvojio nagradu za najbolji regionalni festival na dodjeli nagrada elektronske muzike Ambasador.


paket za raju lineup sa lokacijom

Ovogodišnja  imena koja će nastupiti na Eronet stageu stižu iz raznih dijelova Europe, od Italije do Mađarske, a oni su Jennifer Cardini, Jimi Jules, Ruede Hagestein, Qubica, Kristijan Molnar, After Affair, The Provincials, Mulya, Luka Čikić, Buba, Adnoir, Calkins….ali to nije sve !

RE.YOU

Special guest ovogodišnjeg festivala je DJ sa porijeklom iz Njemačke umjetničkog imena Re. You. Snove da postane sljedeći Michael Jordan nakon brutalne povrede koljena zamijenio je korištenjem ruku, te je sa svojom braćom osnovao elektronski muzički trio pod nazivom Sante. Nakon  raspada grupe, rođen je Re.You.

Marius Maier, zvani Re.You, jedan je od onih umjetnika, producenata i DJeva koji je prerastao ono što je „hot“ kako bi kreirao vlastiti put dobijajući pritom fanove širom svijeta. Osim što je od 2009. godine poznati producent, Marius Maier vodi i vlastitu etiketu Younion, koja podržava muziku koju stvara njegov talentovani krug prijatelja producenata. Sa karijerom dugom više od jedne decenije, strast Re.You-a prema njegovom zanatu je na najvišoj razini svih vremena i spreman je krenuti u sljedeće uzbudljivo poglavlje svog životnog rada. Muzika mu je žila kucavica i izvor zabave, baš kao i dani na košarkaškom terenu. U Berlinu se povezao sa legendarnom mobilnom etiketom Anje Schneider, pa je svoje prvo izdanje izdao 2012. godine. Od tada je producirao još četiri EP -a za utjecajnu etiketu, od kojih je svaki dobio široke pohvale.

Kada nije u studiju, većinu vikenda je na turnejama po Evropi i ostatku svijeta. Pojavio se na iscrpnoj listi najutjecajnijih svjetskih klubova, od Miamija do Londona, Madrida i posvuda između njih, uključujući većinu najpoznatijih mjesta. Mi ga slušamo i gledamo 14. augusta.

Day1 Post IG 1080x1080

Peron broj 2

Prva lokacija na kojoj plešemo je Historijski muzej BiH, a danas vam predstavljamo novo mjesto za ples, a to je peron broj 2 Željezničke stanice.

Zadnji dan festivala biće specijalno uređen LED ekranima na kojima će se prikazivati animacije za koje je zadužen bh. umjetnik Enis Čišić.

Svjesni smo da su Garden of Dreams druženja mnogo više od muzike, a ove godine peron će biti posebno uređen i dekorisan, tako da smo sigurni da nas očekuje još jedno predivno putovanje u našu baštu snova.

Nakon više od godinu i po dana u svijet šaljemo poruku da ne možemo biti predugo razdvojeni i da je ljubav univerzalna.

Ulaznice 4 + 1

Ostalo je još samo 7 dana do festivala, vrijeme je da obezbjedite sebe i svoju raju  festivalskim ulaznicama.

Od danas ih možete kupiti po akcijskoj cijeni, odnosno u paketu 4+1.

Sve informacije u vezi kupovine ulaznica na www.kupikartu.ba.

Vidimo se na Garden of Dreams festivalu od 13. do 15. augusta!