Džejla Ramović na studentskoj žurci u Tuzli

U Univerzitetskoj dvorani Univerziteta u Tuzli će 10. novembra biti upriličena kulturno-zabavna manifestacija pod nazivom “BRUCOŠIJADA UNTZ-a” koja bi prema najavama trebala imati rekordnu posjećenost.


dzejla ramovic

Manifestacija, za koju se prošli put tražila karta više ove godine nastavlja u novom “ruhu”, za sve one sujetne očekuje se pravi “comeback” koji će sve ostaviti bez daha, jer sprema se istinski spektakl.

Na samoj organizaciji radi preko 50 kolega studenata, navode organizatori.

Očekuje nas posebna studentska žurka, koja se nije desila u posljednje vrijeme na ovim prostorima.

Broj ulaznica je ograničen te Vas molimo da karte nabavite na vrijeme, poručili su.

Organizator manifestacije, Studentski parlament Univerziteta u Tuzli, uz podršku Centra za sport, kulturu i umjetnost Univerziteta u Tuzli, se pobrinuo da obezbijedi iznimnog izvođača, te extra kvalitetu zvuka koja će biti praćena sa 9000W ozvučenja, što obećava “temperamentnu i užarenu atmosferu” u dvorani UNTZ-a, gdje se očekuje pozitivno “ludilo” uz kvalitetnu svirku benda koji će pratiti Džejlu Ramović koja nam obećava extra zabavu te provod koji ne želite propustiti. A sve to će propratiti i DJ.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 7 KM, a na dan održavanja manifestacije ista iznosi 10 KM.

Univerzitetska dvorana Univerziteta u Tuzli će biti u sasvim drugačijem svjetlu nego što smo navikli, a za to će se pobrinuti ekipa iz Alilighta-a, koja će svojim vizuelnim efektima upriličiti zanimljiv light show.