Djed Mraz poklonima iznenadio studente u studentskom domu, pogledajte šta im je donio

Kao i prošle godine, tako se i ove godine ušunjao u njihove sobe i ostavio im poklone.


santa claus and christmas gifts
Foto: Envato

Djed Mraz ni ove godine nije zaboravio na 1.200 stanara splitskih studentskih domova. Kao i prošle godine, tako se i ove godine ušunjao u njihove sobe i ostavio im poklone, a u videu ispod možete pogledati što su studenti dobili na poklon.

– Ko kaže da Djed Mraz ne dolazi u studentske domove?, stoji u objavi Studentskog centra Split uz video koji prikazuje kako je studentske domove posjetio ni manje ni više nego Djed Mraz.

Djed se ušunjao u studentske domove i za svakog studenta ostavio nešto slatko i zanimljivo. Povratak s božićnog odmora stanarima će biti lakši kad na krevetu ugledaju prigodan poklon, sladak i zanimljiv. Onaj slatki dio poklona će brzo nestati, ali onaj zanimljiviji će potrajati duže vrijeme. Riječ je o trenerci na kojoj se nalazi prigodna ilustracija vezana uz studentski život u Splitu. Ilustracija je više tako da neće svi imati jednake trenerke pa neće biti problema kod pranja odjeće u zajedničkom vešeraju, prenosi srednja.hr.

Tko kaže da Djed Božićnjak ne dolazi u studentske domove? 🙈🎅🏼Djed se ušuljao u naše studentske domove i za svakog studenta ostavio nešto slatko i zanimljivo.Ove godine poklon je nešto drugačiji, osim što će studentima koristiti kao odjevni predmet, bit će lijepa uspomena na studentske dane… Znate zašto⁉️Jer ima precool ilustracije! 🤭🎥A kako to izgleda i o kojem odjevnom predmetu je riječ 👉🏼otkrijte u videu.

Posted by Studentski Centar Split on Thursday, 29 December 2022

Ovo nije prvi put da je studente iznenadila ovakva lijepa akcija. I prošle je godine Djed Mraz  ‘upao’ u studentske domove, a kako je to izgledalo možete pogledati ovdje.