Čudni proizvodi koji ne bi postojali da nije pandemije

Jeste li znali da postoji - štit za puhanje rođendanskih svjećica? No, ovdje smo ipak odabrali praktične i korisne pandemijske proizvode koji bi mogli 'zaživjeti' i nakon što ovo loše razdoblje prođe.


COVID 1616267215

Iza nas je nekoliko stvarno čudnih mjeseci. Počelo je s pečenjem domaćih pekarskih proizvoda pa je svima odjednom trebalo nekoliko kila brašna, a onda smo svi počeli raditi u vrtu i baviti se sportom. Nova odjeća za posao uključivala je udobne trenirke i majice za ‘po kući’.

Nesumnjivo je da će biti jako teško djeci koja se neće sjećati ove krize ili nekome tko se tada još nije rodio, objasniti kako su se brzo praznile police brašna i toaletnog papira. Ono što smo svi kupovali tijekom pandemije, puno govori o tome što smo proživljavali. Od dezinficijensa i latex rukavica do roli i opreme za sađenje; bilo je proizvoda koji su se tijekom pandemije popeli na sam vrh ljestvice potražnje. Svakako, bilo je i nekoliko totalno uvrnutih proizvoda, primjerice, štit za puhanje rođendanskih svijećica!!! No, postoji nekoliko čudnih pandemijskih proizvoda koji su zapravo praktični. Uzmimo kao primjer čisti ključ kojim dirate površine ili dozator maske koji vam pomaže da ne zaboravite masku na odlasku iz kuće, prenosi mixer.hr

Dozator maske za lice

Koliko vam se puta dogodilo da izađete iz kuće i shvatite da ste zaboravili masku? To je vjerojatno jedan od najčešćih i najčudnijih osjećaja vezanih uz doba pandemije. Srećom, za to postoji dozator maske za lice kojeg napunite jednokratnim maskama i postavite na ulazna vrata svoga doma. Možete ga naručiti na Yamazakiju po cijeni od 22 dolara.

drzac maski