Crni horoskop: Horor koji čuči u svakom horoskopskom znaku

Crni horoskop je horoskop u ogledalu. On je pomalo šaljiv, ali izvlači suštinu mana horoskopskih znakova. Barem tako kažu zvijezde.


horoskop

Ovan

Rogonjo. Jurcaš ispred sebe i ne gledaš šta gaziš u tom stampedu. Impulsivan si i naivan što je nekada opasna kombinacija. Ti si ona osoba koja je u stanju da drekne “dođavola sa posljedicama” i jurne glavom u zid. Nema tu šta da se doda, osim možda debelih zavoja i nade da ćeš se malo opametiti.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Bik

Težak si i trom. Za svaku odluku ti treba sto godina. Možda si Bik, ali tvrdoglav si kao mazga. Voliš pare više nego hljeba da jedeš, a voliš da jedeš više nego da radiš. U stvari, ne postoji stvar koju Bik ne bi mogao da popase. Uz to, veliki si materijalista.

Blizanci

Sve te zanima i ne postoji osoba kojoj nisi u stanju da se ušlihtaš. Glavna si tračara. Voliš da bubaš i u stanju si da budeš kao robot koji neprekidno melje ono što su ga drugi naučili. Imaš promjene raspoloženja kao pijana tinejdžerka. Zaljubljive si prirode, ali na kraju dana voliš samo sebe.

Rak

U ovom znaku se rađaju mamini sinovi Zodijaka. Rakovi najduže ostaju djeca i cmizdre za svaku sitnicu. Uživaš da živiš u svom ušuškanom svetu daleko od stvarnosti. Da se ti pitaš nikada ne bi izašao iz svoje sobice jer je stvarnost ponekad previše i treba ti neko ko će da te štiti.