Chronos Edukacija – prva online edukacija u BiH

Chronos edukacija će vam omogućiti da steknete nova znanja i usavršite vještine koje će vas učiniti boljim profesionalcem u poslu koji obavljate te da postanete konkurentniji na tržištu rada što je u današnje vrijeme jako važno. Učenje uz pomoć multimedijalne učionice koja podrazumijeva video i printane materijale, kratka pojašnjenja i online konsultacije sa predavačem, daje vam mogućnost da dobro upoznate materiju koja se uči, ali i da praktično primijenite vještine koje ste naučili.


Društvo za ekonomske usluge Chronos iz Zenice pokrenulo je web stranicu za online edukaciju. Odličan pothvat koji pokazuje kako se Internet može koristiti i u poslovne i edukativne svrhe.

Chronos edukacija će vam omogućiti da steknete nova znanja i usavršite vještine koje će vas učiniti boljim profesionalcem u poslu koji obavljate te da postanete konkurentniji na tržištu rada što je u današnje vrijeme jako važno.  Učenje uz pomoć multimedijalne učionice koja podrazumijeva video i printane materijale, kratka pojašnjenja i online konsultacije sa predavačem, daje vam mogućnost da dobro upoznate materiju koja se uči, ali i da praktično primijenite vještine koje ste naučili.

Na portalu se treba najprije registrirati pa tako stječete mogućnost korištenja besplatnih sadržaja, a to su: kviz, blog, besplatni video i pisani materijali. Nakon toga, ako se polaznik odluči za pohađanje željene edukacije, potrebno je da se prijavi. Po prijavi, na e-mail se dobija potvrda narudžbe sa detaljima za plaćanje i nakon što se izvrši uplata, može se početi sa učenjem. Jednostavnost je u tome što se sve odvija online i što je predavač uvijek na raspolaganju za konsultacije, a učenik sam raspoređuje svoje vrijeme za učenje.

Nakon odslušane obuke predviđena je provjera znanja testiranjem. Ukoliko polaznik zadovoljavajuće uradi test, dobije vrijedan Certifikat o uspješno završenoj obuci.

Sve informacije o online Chronos Edukaciji se mogu naći na web stranici: www.chronosedukacija.com ili na e-mail: [email protected]

(STUDOMAT.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!