Chronos Edukacija – prva online edukacija u BiH

Chronos edukacija će vam omogućiti da steknete nova znanja i usavršite vještine koje će vas učiniti boljim profesionalcem u poslu koji obavljate te da postanete konkurentniji na tržištu rada što je u današnje vrijeme jako važno. Učenje uz pomoć multimedijalne učionice koja podrazumijeva video i printane materijale, kratka pojašnjenja i online konsultacije sa predavačem, daje vam mogućnost da dobro upoznate materiju koja se uči, ali i da praktično primijenite vještine koje ste naučili.


chronos edukacija

Društvo za ekonomske usluge Chronos iz Zenice pokrenulo je web stranicu za online edukaciju. Odličan pothvat koji pokazuje kako se Internet može koristiti i u poslovne i edukativne svrhe.

Chronos edukacija će vam omogućiti da steknete nova znanja i usavršite vještine koje će vas učiniti boljim profesionalcem u poslu koji obavljate te da postanete konkurentniji na tržištu rada što je u današnje vrijeme jako važno.  Učenje uz pomoć multimedijalne učionice koja podrazumijeva video i printane materijale, kratka pojašnjenja i online konsultacije sa predavačem, daje vam mogućnost da dobro upoznate materiju koja se uči, ali i da praktično primijenite vještine koje ste naučili.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Na portalu se treba najprije registrirati pa tako stječete mogućnost korištenja besplatnih sadržaja, a to su: kviz, blog, besplatni video i pisani materijali. Nakon toga, ako se polaznik odluči za pohađanje željene edukacije, potrebno je da se prijavi. Po prijavi, na e-mail se dobija potvrda narudžbe sa detaljima za plaćanje i nakon što se izvrši uplata, može se početi sa učenjem. Jednostavnost je u tome što se sve odvija online i što je predavač uvijek na raspolaganju za konsultacije, a učenik sam raspoređuje svoje vrijeme za učenje.

Nakon odslušane obuke predviđena je provjera znanja testiranjem. Ukoliko polaznik zadovoljavajuće uradi test, dobije vrijedan Certifikat o uspješno završenoj obuci.

Sve informacije o online Chronos Edukaciji se mogu naći na web stranici: www.chronosedukacija.com ili na e-mail: info@chronosedukacija.com.

(STUDOMAT.ba)