Brown Sugar RnB ove subote na snijegu na Bjelašnici

Nakon spektakularnog specijalnog izdanja u sarajevskom Domu Mladih, pod kapom Red Bull Music presents, serijal zabava Brown Sugar RnB stekao je reputaciju jednog od najkvalitetnih RnB i hip hop događaja u regiji. Ove subote dvojac dolazi na snijeg na otvorenu scenu u sklopu Red Bull Home Run takmičenja na Bjelašnici, a već u noćnim satima istog dan sele se u klub Trezor u Sarajevu. Merakoon i DJ Soul, vrijedni dvojac iz Fm Jam-a otkriva nam planove za naredni period.


52153238 10161834389380352 695119055035564032 n

– Već u subotu 23. februara, pozivamo sve na dvostruko izdanje Brown Sugar RnB-a, i to na Bjelašnici i u Sarajevu. Od 15h zagrijavamo ekipu za prvi Red Bull Home Run na Bjelašnici. Ovo takmičenje je jedan od najzabavnijih događaja na snijegu u BiH, i drago nam je da smo ove godine prisutni sa prvim open air izdanjem Brown Sugar RnB-a. Pobrinut ćemo se da druženje bude na vrhunskom nivou, i pozivamo sve ljubitelje dobre zabave, sporta i muzike da se prijave na Red Bull Home Run, i ostanu sa nama na afterpartyu u Winterhani uz dobar RnB i hip hop, izjavio je Merakoon.

Iste noći Brown Sugar RnB se nastavlja u sarajevskom klubu Trezor, sa početkom najavljenim za 22h, i trajanjem do duboko u noć. Time će se završiti i februarska izdanja Brown Sugar RnB-a, ali ekipa je već ranije najavila da u ovoj godini možemo očekivati brojna izdanja ovog serijala, na raznim lokacijama u BiH.

homerun

– Trenutno u pripremi imamo više od 10 evenata raspoređenih u razne gradove. Pored Sarajeva i Tuzle gdje održavamo redovna izdanja, sigurno ćemo posjetiti i Mostar i Banja Luku. Neka od ovih izdanja će ponovo biti specijalna, u organizaciji Red Bull Music, što znači da se priprema vrhunska produkcija i perfektni ugođaj za posjetitelje. Pored Bjelašnice, uskoro se može očekivati još zimskog druženja na otvorenom, a na ljeto stiže nekoliko velikih open air događaja koji će razdrmati gradove u kojima se održavaju. Veselimo se činjenici da imamo priliku obogatiti klupsku scenu BiH, i da je Brown Sugar RnB postao njen važan faktor. U narednom periodu ćemo opravdati svo povjerenje publike, i ponuditi mnoga dešavanja koja ostaju u pamćenju, rekao nam je DJ Soul, ipak ne otkrivajući sve detalje.

Po svemu sudeći, RnB i hip hop publika u BiH ima se čemu veseliti u narednom periodu, a Brown Sugar RnB ekipa daje naslutiti da želi ostati na samom vrhu, i donijeti nam još fantastičnih dešavanja. Već ovog vikenda uz dvostruko izdanje na Bjelašnici i u klubu Trezor, prva je prilika za sve zaljubljenike RnB zvuka da uživaju u nastupima ovog vrhunskog DJ dvojca.

Red Bull Home Run na Bjelašnici će pored Brown Sugar RnB zabave imati i utrku za skijaše i za bordere. Prijave na dan eventa su moguće u prostoru Winterhane od 12h u subotu, a Brown Sugar RnB počinje u 15h, također u prostoru Winterhana. Više informacija o prijavama može se pronaći na www.redbull.ba