Bez straha i cenzure: (Ne)praktična nastava u BiH

(Ne)praktična nastava u BiH, tema je novog izdanja emisije “Bez straha i cenzure” koja je u programu TV1 u ponedjeljak u 21h.


Gosti: prodekan za naučnoistraživački razvoj i preduzetništvo Ekonomskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Marko Đogo, prodekan za nastavu i studentska pitanja Veterinarskog fakulteta u Sarajevu Rizah Avdić, te studenti Boris Luketa iz Istočnog Sarajeva, Adna Sokolović iz Sarajeva, Helena Glamuzina iz Mostara i Amela Mustafić iz Sarajeva.

(Ne)praktična nastava u BiH, tema je novog izdanja emisije “Bez straha i cenzure” koja je u programu TV1 u ponedjeljak u 21h. Gosti: prodekan za naučnoistraživački razvoj i preduzetništvo Ekonomskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Marko Đogo, prodekan za nastavu i studentska pitanja Veterinarskog fakulteta u Sarajevu Rizah Avdić, te studenti Boris Luketa iz Istočnog Sarajeva, Adna Sokolović iz Sarajeva, Helena Glamuzina iz Mostara i Amela Mustafić iz Sarajeva.

Gepostet von Bez straha i cenzure am Samstag, 16. Februar 2019


O serijalu “Bez straha i cenzure”

Serijal producira TV1 u saradnji sa univerzitetima i udruženjima studenata iz cijele BiH, a gosti emisija bit će kako studenti, tako i predstavnici akademske zajednice, nevladinih organizacija, resornih ministarstava i predstavnika bh. organa vlasti od kojih se očekuje aktivno rješavanje problema studentske populacije.

U projekat su uključeni Sveučilište u Mostaru, Univerzitet “Džemal Bijedić” Mostar, Univerziteti u Sarajevu, Banja Luci, Bihaću, Zenici, Tuzli, te Univerzitet Istočno Sarajevo.


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X