AIESEC Sarajevo: Jesenska regrutacija – Be The Change!

AIESEC u Sarajevu u petak, 11. oktobra 2013. godine u 19 sati na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu organizuje sastanak za sve zainteresovane studente.


aiesec sporazum

AIESEC u Sarajevu  u petak, 11. oktobra 2013. godine u 19 sati na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu organizuje sastanak za sve zainteresovane studente.

AIESEC Sarajevo: Jesenska regrutacija – Be The Change!
AIESEC Sarajevo: Jesenska regrutacija – Be The Change!

AIESEC u Bosni i Hercegovini vrši primanje novih članova, tzv. “Regrutaciju” dva puta godišnje. Početkom nove akademske godine počinje i Jesenska regrutacija, a ona ove godine ima moto “Be The Change”. Regrutacija počinje velikim grupnim sastankom pod nazivom “Big Picture”, na kojem svi zainteresirani studenti imaju mogućnost da dobiju više informacija o AIESECu, zašto i kako je i nakon 60 godina postojanja relevantan u svijetu, te kako može utjecati na njihov osobni i profesionalni razvoj.

Ovom prilikom pozivaju sve studente koji žele iskoristiti svoje liderske potencijale i doprinijeti društvu u kojem se nalaze, kao i one koji žele iskoristiti sve prilike da poboljšaju svoju budućnost, da dođu na “Big Picture” sastanak i detaljnije se informišu o organizaciji koja im može promijeniti život.

AIESEC je najveća međunarodna mreža studenata i mladih ljudi, koja vrši pozitivan utjecaj na društvo kroz iskustva koja razvijaju mlade lidere. Postoji u 124 zemlje svijeta, između ostalih i u Bosni i Hercegovini i to već 60 godina, a ima viziju da ispuni ljudski potencijal i doprinese miru u svijetu.

Don’t be just a student. Be more. Be the Change. AIESEC Sarajevo.

(STUDOMAT.ba)