AIESEC Banja Luka: Održana prezentacija “Pokloni sebi praksu”

Na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci, članovi studentske organizacije AIESEC održali su u ponedjeljak, 23. decembra 2013. godine, prezentaciju pod nazivom "Pokloni sebi praksu".


Foto: AIESEC Banja Luka
Foto: AIESEC Banja Luka

Na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci, članovi studentske organizacije AIESEC održali su u ponedjeljak, 23. decembra 2013. godine, prezentaciju pod nazivom “Pokloni sebi praksu”.

Svim zainteresovanim studentima približen je sam proces prijave, selekcije i realizacije  željenih praksi u jednoj od 124 zemlje u kojima AIESEC postoji. U toku sat vremena, koliko je ovaj događaj trajao, prisutni su imali priliku da čuju priče o realizovanim praksama i iskustvima praktikanata. Ono što je posebno privuklo pažnju studenata, bilo je izlaganje praktikantice Nataše, koja je govorila o svom iskustvu na praksi u Novom Sadu.

Svi oni koji nisu bili u mogućnosti da prisustvuju prezentaciji, više o AIESEC-u i praksama koje ova organizacija nudi, mogu saznati na FB stranici AIESEC Banja Luka ili putem mail-a: exchange.banjaluka@gmail.com

[box type=”shadow”]Facebook: Univerzitet u Banjoj Luci – pratite aktuelnosti s vašeg Univerziteta![/box]

(STUDOMAT.ba)