10 legendarnih filmova svih vremena koje morate pogledati nakon ispitnog roka

Filmovi koji će vam dati inspiraciju i potaknuti da nikada ne odustajete od svojih snova.


Foto: Envato
Foto: Envato

Za djevojke je nekako karakteristično da gledaju romantične komedije. Sigurno će se svaka djevojka složiti s time da ćemo nekad radije pogledati dobar horor ili triler nego “sladunjavi” romantični film.

Ovo su pravi ženski filmovi! Ima ih iz različitih žanrova, a svaki od njih će ti dobro doći na neki svoj način. Neki će te zabaviti, drugi ti dati inspiraciju da ne odustaješ od svojih snova, a neki će ti pokazati i koliko su djevojke moćne.

Kada nećeš imati ideju što pogledati, a baš ti se gleda neki film, stavi ove na svoju listu da ti budu “pri ruci” i nekada ih pogledaj. Svi u fokusu imaju djevojke i sigurno ti neće biti žao što si potrošila vrijeme na njih, piše Teen. 

1.Breakfast At Tiffany

Ovo je jedan tipičan film za djevojke, koji svi obožavaju nakon što ga pogledaju. Audrey Hepburn je jedan od najpoznatijih filmskih likova ikada i mnogim je curama inspiracija. Nemoj dozvoliti da te odbije to što je film 1961. godine, vrijedi ga pogledati. Kada ga prekrižiš s liste, bit će ti jasno zašto je jedan od klasika.