Youth to Business Forum 2014: “Šta sve mlada osoba treba da zna za 2015. godinu?”

Ostalo je još samo dva dana do realizacije Youth to Business Foruma 2014, kojeg organizuju članovi lokalnog ureda AIESEC-a u Sarajevu.


Y2B

Ostalo je još samo dva dana do realizacije Youth to Business Foruma 2014, kojeg organizuju članovi lokalnog ureda AIESEC-a u Sarajevu.

Youth to Business Forum održava se od 10.05.2014. godine u Domu Oružanih snaga BiH u Sarajevu sa početkom u 09:00 sati.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Glavna tema Foruma je “Šta sve mlada osoba treba da zna za 2015. godinu?”. Partneri Foruma su istaknute BH i svjetske kompanije, kao što su HoldINA, Međunarodni Aerodrom Sarajevo, GMS, REIC, Orbico. Na Forumu će učestvovati i jedan od stalnih partnera i saradnika, kompanija Ernst&Young.

Struktura Foruma je ista kao i prošle godine, panel diskusije i interaktivne radionice, ali ove godine organizatori su pripremili i malo iznenađenje za kraj Foruma.

Podsjetimo, ovo je druga godina održavanja Y2B Foruma u Sarajevu, a cijela priča je počela u martu 2009. godine.

– Ove godine će se isti Forum održati i u Mostaru i Banjaluci, tako da će studenti i iz tih gradova moći da učestvuju u nečemu namjenjenom samo njima i na taj način se osnaže. Nadamo se da će učesnici naučiti mnogo toga, te da će im ovaj Forum donijeti osvježenje u poslovni život, navodi se u saopštenju organizatora.

(STUDOMAT.ba)