Večer znanja i zabave: Quiz Night u Studentskom domu Bjelave oduševio studente

Odlična prilika da se na jednom mjestu okupe znatiželjni umovi željni novih izazova.


Red Bull Quiz NIght Studentski dom BJelave 1 scaled
Foto: Faris Rizvić

U Studentskom domu Bjelave održana je posebna večer posvećena zabavi i edukaciji: “QUIZ NIGHT- CAN YOU MAKE IT?”. Ovaj događaj, koji je privukao brojne studente, bio je odlična prilika da se na jednom mjestu okupe znatiželjni umovi željni novih izazova.

Večer je započela kratkom prezentacijom o projektu Red Bull Can You Make It?, gdje su studenti imali priliku saznati više o ovoj jedinstvenoj avanturi koja testira granice izdržljivosti, kreativnosti i timskog rada. Nakon prezentacije projekta, uslijedio je glavni događaj večeri – zabavni kviz.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Red Bull Can You Make It?: Putovanje Europom za koje ne treba novac

Kviz je bio koncipiran tako da zadovolji širok spektar interesovanja prisutnih studenata, sa kategorijama koje su obuhvatale različite oblasti znanja i zabave. Od “Mentalnog razgibavanja”, preko “Worldwide” izazova, do zabavnih segmenata poput “Tvoje lice zvuči poznato” i “Daje ti krila”, kviz je bio prilika za sve prisutne da pokažu svoje znanje i duhovitost. Također, kategorije “Logo i kompanije” i “Dovrši tekst pjesme” bile su prilika za timove da pokažu svoje poznavanje popularne kulture i reklamnog svijeta.

@redbullbih

U studentskom domu Bjelave bilo je 🔥 Koji sljedeći studentski dom da posjetimo ? 😎😜 #redbull #dajetikriiila #party #quiz #time #kviz #fyp

♬ original sound – Red Bull BIH

Atmosfera u Studentskom domu Bjelave bila je sjajna tokom cijele večeri, a smijeh, uzbuđenje i navijanje bili su prisutni na svakom koraku. Ovaj događaj ne samo da je bio odlična prilika za studente da prošire svoja znanja i vještine, već je također poslužio kao podsjetnik na važnost zajedništva, timskog rada i dobre zabave.

Sudeći po osmijesima i pozitivnim reakcijama, može se reći da je ovaj događaj bio pun pogodak, i s nestrpljenjem očekujemo sljedeću priliku za slično okupljanje.

Ovaj događaj je još jednom dokazao koliko je važno stvaranje prilika za studente da se okupe, uče, zabavljaju i rastu zajedno. U Studentskom domu Bjelave, noć “QUIZ NIGHT- CAN YOU MAKE IT?” ostat će upamćena kao noć kada je zabava bila u službi edukacije, a edukacija u službi zabave.

Pogledajte i fotogaleriju.

Red Bull Quiz NIght Studentski dom BJelave 1 scaled