Upoznajte studenticu Antonellu: Uz trud i rad postiže sjajne rezultate

Antonella je pravi primjer kako se uz trud, rad i dobru organizaciju postižu velike stvari.


antonella
Foto: Redakcija.hr

Mlada i talentirana muzičarka, te uspješna studentica – Antonella, pravi je primjer kako se uz trud, rad i dobru organizaciju postižu velike stvari.

Antonella je svoj muzički put započela sa samo 3 godine kada ju je mama upisala u zbor “Zagrepčanke i dečki”. Nedugo nakon upisuje se u muzičku školu, smjer klavir u klasi prof. Elizabete Scobe za koju kaže da joj je uz prof. Nelu Šarić, bila najdraža profesorica.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Pohađala je i Musical class u školi pjevanja Husar&Tomčić, gdje je puno naučila o scenskom pokretu, te imala prilike nastupati sa Zagrebačkom filharmonijom.

Godine muzičkog školovanja i neumornog rada i truda su se itekako isplatile, Antonella je danas studentica na jednom od najprestižnijih muzičkih fakulteta – Berklee College of Music, a uz to studira i na zagrebačkoj ekonomiji.

Antonella svira tri instrumenta

Antonella svira tri instrumenta: klavir, gitaru i usnu harmoniku, a najviše od svega voli pjevati, za što se i školuje. Vrijedi spomenuti kako je na Berklee College of Music uzorna studentica, sa odličnim uspjehom iz svih predmeta. Nedavno je na takmičenju iz pjevanja, u Beču osvojila 1. mjesto u svojoj kategoriji, a uskoro ćemo ju gledati i na nekim takmičenjima u Hrvatskoj.

Kao muzičkog uzora, ali i osobu na koju uvijek može računati ističe Ivu Ajduković – Sinjanku moćnog glasa i posebnog karaktera, a uz nju voli i Olivera Dragojevića, čije pjesme najviše voli izvoditi, piše Redakcija.hr.