Upoznajte Imman, studenticu koja je sa bratom pokrenula mali kreativni biznis

Imman je studentica treće godine medicine u Sarajevu, a Harun je učenik trećeg razreda Srednje tehničke škole Bugojno.


imman meraki
Foto: Facebook

Svoje unutarnje osjećaje prelijevaju u ljepotu pune ljubavi, radove zajedno prave Imman Šupić i njen brat Harun. Imman je studentica treće godine medicine u Sarajevu, a Harun je učenik trećeg razreda Srednje tehničke škole Bugojno.

Ukoliko ste ljubitelji ručnih radova, tradicionalnog ručnog veza ili pak drvenih kutija koje se izrađuju sa posebnim detaljima i natpisima, od sada imate priliku da nešto takvo, unikatno i personalizirano, kupite sebi ili na poklon dragim osobama.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

 – Meraki ručni rad je ideja rođena prvenstveno iz ljubavi prema raznim vrstama rukotvorina, a koja je sad prerasla u mali biznis, istakla je Imman, piše Bug.ba.

Ljepota leži u jednostavnosti. 😇Lično preuzimanje u Bugojnu, Donjem Vakufu i Sarajevu.Dostava moguća širom BiH.#meraki #madeinbih #handmadewithlove

Posted by Meraki ručni rad on Saturday, 4 February 2023

– Bilo da želite obradovati sebe ili druge, u Meraki ručni rad možete naći nešto za svakog, a ako i ne pronađete među već gotovim radovima, uvijek nam se možete obratiti sa idejom koju mi pretvaramo u spreman poklon! Ono što sigurno jeste da je izradi svake rukotvorine posvećena posebna pažnja, pa čak i pri najmanjem detalju, dodao je Harun Šapić.

Biraj sreću svaki dan! 🎡Lično preuzimanje u Bugojnu, Donjem Vakufu i Sarajevu.Dostava moguća širom BiH.#meraki #madeinbih #handmadewithlove

Posted by Meraki ručni rad on Monday, 6 February 2023

Trenutno Meraki ručni rad nudi platnene cekere sa ručnim vezom, vez na đerđefu, mašne za kosu sa ručno izvezenim cvjetićima, drvene kutije raznih oblika i veličina, drvene ukrasne stalke za nakit, te još neke proizvode koji su u pripremi, a sve to možete pronaći na Facebook stranici “Meraki ručni rad”.

Na svim radovima moguće je po želji dodavanje imena, datuma, citata i slično.