UNTZ: m:tel predstavio aktuelni konkurs za stipendije studentima Fakulteta elektrotehnike

Predstavljen je aktuelni konkurs za 14. generaciju m:tel stipendista koji je otvoren do 15. decembra ove godine.


20231205135418 803601

U multimedijalnoj sali Fakulteta elektrotehnike u Tuzli predstavnici tima za ljudske resurse kompanije m:tel su kroz interaktivno predavanje razgovarali sa studentima treće i četvrte godine o važnim temama koje se tiču njihove budućnosti.

Predavači su predstavili aktuelni konkurs za 14. generaciju m:tel stipendista koji je otvoren do 15. decembra ove godine, a osim toga su studente upoznali sa procesom pripreme za intervju, situacijama i očekivanjima koje im predstoje na početku razvoja karijere, s obzirom na to da je zaposlenje prva važna stepenica u karijeri nakon završetka studiranja.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Studenti su iz prve ruke dobili savjete kako napisati dobar CV, o čemu treba voditi računa na razgovoru za posao te su saznali kako se odvija proces selekcije, prenose Nezavisne.

Takođe, studentska praksa u kompaniji m:tel se pokazala kao odličan način da iskusni i kvalitetni mentori upoznaju mlade kolege o tehnologijama i procesima jednog savremenog telekom sistema pa je i ovoga puta bilo zanimljivih pitanja na tu temu.

Širenjem praktičnog znanja, studenti mogu pronaći svoje mjesto upravo u m:tel-u i uspješno zakoračiti na tržište rada.