UN stipendije za Program obuke iz oblasti međunarodnog prava 2016

Obavještavaju se zainteresovani kandidati da su otvorene prijave za International Law Fellowship Programme Ujedinjenih nacija, a rok za slanje prijave je 1. decembar 2015. godine.


Program obezbjedjuje kvalitetnu obuku od strane istaknutih medjunarodnih pravnih naučnika i stručnjaka iz oblasti medjunarodnog prava. Pored toga, interaktivna priroda obuke omogućava učesnicima da razmjene iskustva i ideje promovišući veće razumijevanje i saradnju na savremenim pitanjima medjunarodnog prava.

Program ima za cilj da omogući kvalifikovanim stručnjacima, posebno vladinim zvaničnicima i profesorima medjunarodnog prava iz zemalja u razvoju, da prodube svoja znanja o medjunarodnom pravu i radu UN-a i njenih povezanih organa.

Kapacitet programa je 21 učesnik.

Program obuhvata šestonedjeljni kurs koji će biti održan u Palati mira u Hagu (Holandija). Učesnici će prisustvovati predavanjima i seminarima o medjunarodnom pravu.

Jezici programa su francuski i engleski.

Dodatne informacije: www.un.org/law/ilfp

(UIS)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT
STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X