Sve što niste znali o humorističnoj seriji Friends

„Prijatelji” su klasik koji će zauvijek ostati zapamćen te će ga gledati i buduće generacije zasigurno. Skupina prijatelja koji svakodnevno dijele vlastite probleme i sreću, uvijek nas može iznova razveseliti i nasmijati, kao i zanimljivih 25 činjenica koje sljeduju.


Prijatelji su humoristična televizijska serija koju bez sumnje prepoznaju mnoge generacije. Mnogi su ispiti ispaštali zbog nje. Kako je bila popularna među našim roditeljima, tako je sada zavladala slobodnim vremenom naših generacija. Nevažno je da li ste samo čuli plot serije ili pogledali epizodu za epizodom nekoliko puta, ovog izuzetno dobro prihvaćenog sitcoma, ovih 25 činjenica će vas zasigurno zaintrigirati, piše Studentski.hr.

1. Izvršni producent serije već je prije radio s glumcem Davidom Schwimmerom. Scenaristi su prvo razvili lik Rossa Gellera.

2. Lisa Kudrow na početku nije voljela niti znala svirati gitaru. Na set je pozvan profesor gitare pa je naučila svirati tek nekoliko akorda. Odlučila je kako će Phoebe znati odsvirati samo toliko.

3. Jedna epizoda serije najčešće se snimala oko 5 sati uz odmore od 15 do 20 minuta između scena kako bi se promijenio set. Serija je bila snimana sa živom publikom od 300 obožavatelja, što su glumci voljeli.


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

Irma Ahmetspahić
Studentica prve godine prvog ciklusa studija na Fakultetu političkih nauka UNSA, odsjek žurnalistika. Ni manje ni više. Uživam u svijetu medija. Pisanju. Slobodi. Volim košarku, kafu i crnu boju. Uvijek imam olovku i papir.