Suprugu za Valentinovo poklonila isprintane fotografije žena koje je lajkao na Instagramu

Pogledajte reakciju supruga kada je vidio poklon za Valentinovo.


valentinovo poklon

Danas je dan u kojem zaljubljeni parovi širom svijeta obilježavaju “Valentinovo”, poznatije kao “Dan zaljubljenih”.

Mnogi parovi danas jedni drugima poklanjaju poklone kojima žele pokazati svoju ljubav, ali i kreativnost. Jednoj djevojci sigurno nije nedostajalo kreativnosti. Naime, ona je suprugu pripremila zanimljiv poklon kojeg je objavila na TikToku, a video ovog poklona je postao hit na toj društvenoj mreži.

– Što ste vi poklonile svom muškarcu za Valentinovo, pitala je korisnica TikToka Gloria svoje pratitelje i objavila video kako zamotava dar svome suprugu.

Naime, ova djevojka isprintala je fotografije žena koje je njezin suprug lajkao na Instagramu, zalijepila ih na štapiće te postavila na crvenu kutiju.

 – Budući da svi dijele poklone koje su kupili svojim partnerima za Valentinovo, odlučila sam i ja podijeliti svoj, rekla je na snimku, a zatim je dodala kako se nada da će mu se svidjeti.

Pogledajte video:

 

 

@gr93la

What did you gets get your man for Valentine’s Day ?😁 #fyp #valentinesday #messytiktok #couplegoals #crazy #fypシ

♬ Bust Your Windows – Glee Cast

Nakon toga objavila je video u kojem je snimila reakciju svoga muža na ovaj poklon.

@gr93la

I have a sense of humor with my man! I don’t know about y’all but I thought this was the perfect gift 🤣 He loved it 😘 #gorgeousgirls #fyp #joke

♬ original sound – Gloria

Kako je nastao ovaj praznik? 

Valentinovo ili Dan sv. Valentina spomendan je na sv. Valentina koji se obilježava 14. februara. Taj dan se obilježava i kao Dan zaljubljenih.

Sv. Valentin je bio prvi biskup grada Terni (u to doba: Interimna) u Umbriji, stotinjak kilometara od Rima; za vrijeme pape Viktora I. zaredio ga je za biskupa drugi znameniti umbrijski biskup i svetac, sv. Felicijan. U doba svojeg biskupskog ređenja 197. godine, imao je Valentin svega 22 godine. Mučeničku smrt pretrpio je u dobi od 63 godine, te je pokopan na mjestu gdje je u IV. stoljeću podignuta crkva, da bi početkom 17. stoljeća sazidana katedrala; u Ternijskog katedrali se i danas čuva svečevo tijelo.

Blagdan sv. Valentina je od davnina obilježavan na dan 14. februara, tj. dan prije poganskog rimskog blagdana bogova Pana, Fauna i Luperka – tj. poganskog blagdana plodnosti. Povezanost sv. Valentina uz pitanja ljubavi potiče iz legende o braku mlade kršćanske s rimskim legionarom, koji je iz ljubavi prema njoj također postao kršćaninom. Tokom priprema za brak oboje su na smrt oboljeli, a svetac je njihov brak blagoslovio dok su njih dvoje umirali u samrtnom zagrljaju na bračnoj postelji