Studentski posao: Traže se redovni studenti za poslove telefonskog anketiranja od kuće

Traže se redovni studenti za poslove telefonskog anketiranja od kuće.


smiling freelancer talking mobile phone while working computer living room
Ilustracija: STUDOMAT

Studentski servis “StudenTime” traži redovne studente i studentice iz svih općina za poslove telefonskog anketiranja od kuće.

Kako se prijaviti?

Prijave se mogu izvršiti putem ovog linka.

Društveni biznis „StudenTime“ d.o.o. Tuzla je studentski servis za posredovanje u zapošljavanju studenata i srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini. StudenTime omogućava poslodavcima brz i jednostavan pronalazak radnika za privremene i povremene poslove, a studentima i srednjoškolcima priliku za praksu i radno iskustvo u uspješnim firmama širom BiH. StudenTime studentima i srednjoškolcima pruža mogućnost osposobljavanja i usavršavanja još u toku školovanja kako bi nakon završetka istog bili što bolje rangirani na tržištu rada i ostvarili što veći uspjeh u poslovnom svijetu.

Odricanje od odgovornosti

STUDOMAT je platforma za prenos informacija i ne odgovara za tačnost podataka navedenih u ovoj vijesti. Naša svrha je pomoći studentima da pronađu prilike za studentske poslove, ali preporučujemo svima da dodatno provjere sve informacije prije prijave na bilo koji posao. STUDOMAT ne preuzima odgovornost za eventualne nekorektnosti ili nepotpunosti informacija niti za posljedice koje mogu nastati na osnovu odluka donesenih temeljem ovih informacija.