Studentski horoskop za 2020. godinu

Pročitajte studentski horoskop i saznajte šta vas u studiju očekuje 2020. godine.


Vaga (23. septembar – 22. oktobar):

Prvi dio godine će proteći jako povoljno za studente u ovom znaku. Međutim, Vage će se morati suočiti sa problemima u drugom dijelu godine. Ako se planirate upisati na neki kurs, razmislite još jednom. Moguće je da obrazovanje ispašta zbog dodatnih aktivnosti. 2020. je jako dobra godina ako se odlučite studirati u inostranstvu.

Škorpija (23. oktobar-21. novembar):

Ova godina je prilično povoljna za studente rođene u znaku Škorpije. Posebno velik uspjeh će ostvariti studenti filozofije i psihologije. Ako namjeravate studirati u inostranstvu, ovo je definitivno godina u kojoj to trebate učiniti. Ako pak planirate da aplicirate za posao ili praksu, radije to uradite u prvoj polovini godine.

Strijelac (22. novembar – 21. decembar):

2020. godina će biti jako uspješna za studente umjetnosti i književnosti. Ostali će imati osrednja postignuća. Također, preporučljivo je da budete oprezni sa kolegama, postoji mogućnost prevare.


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT.ba

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X