Studentski horoskop za 2020. godinu

Pročitajte studentski horoskop i saznajte šta vas u studiju očekuje 2020. godine.


Rak (21. jun – 22. jul):

Studenti Rakovi će imati manje uspjeha u poređenju sa njihovim napornim radom ove godine. Na ispitima neće dobiti očekivane rezultate. Međutim, ako imaju interesovanje za prirodne nauke, onda su izgledi za uspjehom povoljniji. Ako Rakovi dobiju primamljujuće ponude na polju studija, trebaju biti oprezni, jer bi to moglo biti prevara. Također, upis na kurs bi se trebao izbjegavati.

Lav (23. jul – 22. avgust):

Lavovi koji žele da studiraju u inostranstvu imaju dobre izglede za to u 2020. godini. Njihova samokontrola i marljivost će ove godine biti na vrhuncu. Ako učestvuju u bilo kom konkursu, uspjeh je zagarantovan. Filozofija ili slične nauke se preporučuju.

Djevica (23. avgust – 22. septembar):

2020. godina je povoljna za studente Djevice. Međutim, moraju biti spremni da daju sve od sebe i ulože velik napor kako bi postigli pozitivne rezultate. Ako žele učestvovati u konkursu za praksu ili posao, šanse za uspjeh su velike.


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT.ba

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X