Ovan (21. mart – 19. april):

Početni mjeseci 2018. godine bit će povoljni za studente u ovom znaku. Kasnije se mogu javiti problemi sa koncentracijom i fokusom. Trudite se da više spavate i odmarate. Ukoliko usmjerite svoju energiju dobro, pozitivni rezultati neće izostati.

Bik (20. april – 20. maj):

2018. godina nije obećavajuća za studente rođene u ovom znaku. Oni neće postići rezultate proporcionalne naporu koji su uložili. Ako postoji neki kreativni talenat, ostat će sakriven. Ipak, 2018. je povoljna godina za učenje novog jezika kada je Bik u pitanju.

Blizanci (21. maj – 20. jun):

2018. godine Blizanci će biti zainteresovani za studije. Ako je njihov studij vezan za filozofiju ili matematiku, ove godine će postići pozitivne rezultate. Oblasti bankarstva ili upravljanja će biti manje uspješne. Također, ako planiraju učestvovati u nekom konkursu ili takmičenju, onda 2018. godina idealna za njih.

NASTAVITE ČITATI OVAJ ČLANAK

NAREDNA STRANICA »

Prethodni članakStudentski recepti: Penne u umaku od piletine i brokule
Naredni članakOvo je 15 tipova studenata! Prepoznajete li sebe i svoje prijatelje? [VIDEO]

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.