Studentica u komentaru napala kolegicu jer se nabacivala njenom dečku

Riječi koje je uputila ljuta studentica nisu nimalo lijepe.


Foto: Envato
Foto: Envato

Dvije studentice ušle su u otvoreni rat na društvenim mrežama. Naime, jedna je drugoj uputila otvorene prijetnje jer je njen partner bacio oko na ogoljene noge te druge djevojke.

Barem tako smatra uvrijeđena djevojka koja kolegici zamjera koketiranje s njenim dečkom dok istovremeno ne preispituje njegovo ponašanje i “moral”.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Sve je krenulo nakon komentiranja objave u grupi, na što ju je ljubomorna djevojka upitala:

A što ti tražiš ovdje?.

1 7
Foto: screenshot, Facebook via najzena.rs

Čini se da u početku prozvana djevojka A.R. nije znala ko joj se obraća i iz kojeg razloga, no to nije omelo M.R. da nastavi komunikaciju.

Ne pravi se naivna, sklanjaj mi se s puta, napisala je M.R. dotičnoj na što je djevojka odgovorila:

 – Jesi li dobro, ne znam ‘ko si, bože sačuvaj.

Nakon toga stvari su se zaoštrile.

Znam da ne znaš ko sam, ali znam i da si mi muvala dečka na nekoj dodjeli nagrada. Obukla si kratku haljinu i on ti je gledao u butine. A kada te ja počupam neće ti pomoći ni taj Bog kojeg spominješ, napisala je žustro M.R.

2 7
Foto: screenshot, Facebook via najzena.rs

Studentici A.R. je očigledno ovo bilo smiješno pa je djevojci koja joj je zaprijetila poručila da “nije normalna”, ali je tada napadačica iza tastature još više planula.

Koliko god da ja nisam normalna znaj da te čekam da ti naplatim za tvoje nemoralno ponašanje. Kazna će biti surova pa se nećeš više smijati, pa ti vidi čijeg ćeš dečka napadati, završila je sa svojim opasnim prijetnjama dotična M.R..