Studentica se požalila na izgled WC-a u studentskom domu: Čučavac u 21. vijeku?

Studenti u 2023. godini zaslužuju više i bolje, smatra studentica.


wc bg sd
Foto: Twitter

Život u studentskom domu ima svoje prednosti, ali definitivno udobnost studentskog života u domu zavisi od više faktora.

Druženje sa drugim studentima zvuči primamljivo i jedna je od najvećih predosti života u studentskom domu, ali je jako važno imati cimere koji čiste za sobom (naravno ukoliko ste osoba koja voli pristojan život u čistoj sredini).

Muškarac po imenu Miloš na Twitteru je objavio užasavajuće prizore sobe za koje navodi da se nalazi u Studentskom domu u Podgorici.

Slike govore više od riječi, pa pogledajte sami:

Djevojka imena Milka objavila je u komentaru sliku iz WC-a u studentskom domu u Beogradu i požalila se na izgled. Čisto je, ali Milka smatra da studenti u 21. vijeku zaslužuju više od čučavca.

Komentatori na objavi imaju različita mišljenja. Pojedini podržavaju studenticu i navode da je čučavac nešto što je prevaziđeno dok ima i onih koji smatraju da su čučavci higijenski prihvatljivija opcija za javne toalete.

 – Čučavce treba zakonom propisati za sve javne toalete, privatne i državne… baš me zanima logika onih koji vole da sjede na dasci na kojoj je prije njih sjedio ko zna ko, glasio je jedan od komentara.