Studentica pita za mišljenje: Da li dame trebaju da piju pivo?

Sve je bilo super u ljubavnoj vezi ove djevojke do trenutka kada joj je momak rekao da dame ne piju pivo.


Foto: Envato
Foto: Envato

U Facebook grupi studentskog doma „Stjepan Radić“- „Sava“ jedna djevojka potaknula je raspravu tako što je tražila ljubavni savjet. Naime, ova studentica nedavno se počela viđati s dečkom, s kojim je do određenog trenutka „sve bilo super“.

Sve je otišlo nizbrdo nakon što je s njom podijelio mišljenje da djevojke ne bi trebale piti pivo te da mu i sam miris pive smeta.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Ova korisnica Facebooka u grupi je zatražila sugestiju kolega jer, iako ne konzumira često alkohol, voli popiti pivo te ne smatra da je ista činjenica čini manje damom od drugih, prenosi Mojfaks.

 – Dotični je također izjavio da bi se svaki normalan muškarac složio s njim, i da jednostavno nije u redu da on u kafiću naruči gin tonik, a cura pivu. Dok bi meni bilo najnormalnije vidjeti curu i dečka na piću i pritom da cura pije pivu, a dečko bilo kakav sok. I smatram da cura može biti dama i s pivom u ruci. Pretpostavljam da će se većina složiti sa mnom, ali me zanimaju vaši komentari jer stvarno ne znam jesam li ja luda ili on, rekla je tražeći kolege da s njom podijele svoje mišljenje.

62500485 objava studentice u grupi studentski dom stjepan radic sava
Foto: Screenshot/Facebook

Istaknula je i da spomenuti smatra kako će se svaki normalan muškarac složiti da nije dolično jednoj dami piti navedeno alkoholno piće.

Njegovu izjavu negirao je velik broj studenata.

 – Meni ne smeta dama koja pije pivo! Slobodan sam, zaključio je jedan student.

Većina članova grupe složila se sa studenticom, a mnogi ju i potiču da prekine kontakt s dotičnim. Caffe bar Zags čak joj je ponudio i besplatno pivo uz savjet da mu da „otkaz“.

1
Foto: Screenshot/Facebook

Nakon svih komentara, kreatorica objave zaključno je dodala:

 – Ako stvarno budem trebala birati između dečka i pive, naravno da će biti 1:0 u korist pive!