Studentica odlučila posjetiti svog momka na fakultetu i doživila šok

Studentica Mary Fatz zauvijek će pamtiti dan kada je htjela iznenaditi svog dečka koji studira na Sveučilištu Istočna Karolina (East Carolina University - ECU) jer je tom prilikom otkrila da je vara s drugom djevojkom.


man cheating on her woman in park
Foto: Envato

Veze na daljinu iznimno su komplikovane i teške, posebno ako svog partnera ili partnericu niste vidjeli već neko vrijeme, pa je svaki trenutak dok ste zajedno poseban.

Studentica Mary Fatz zauvijek će pamtiti dan kada je htjela iznenaditi svog dečka koji studira na Sveučilištu Istočna Karolina (East Carolina University – ECU) jer je tom prilikom otkrila da je vara s drugom djevojkom.

Mary Fatz objavila je video na TikTok-u koji prikazuje kako kuca na vrata studentske sobe svog dečka, ali odgovora nema. Uskoro je shvatila i zašto nije bilo odgovora na vratima – bio je “zauzet” s drugom djevojkom.

Kad odeš posjetiti dečka i on ti ne otvori jer je neka druga cura kod njega, napisala je studentica u opisu TikTok videa koji je dosad sakupio 28,4 miliona pregleda i preko sedam hiljada komentara. U opis videa stavila je “Couch guy, ECU edition”.

Podsjetimo, Couch guy postao je toliko popularan, da su ubrzo autorica videa i njen dečko pokušali to i unovčiti, pa su počeli izrađivati majice s istoimenim natpisom. Lauren Zarras objavila je video-isječak u kojem, kao i Mary, želi iznenaditi dečka na fakultetu, no TikTok komentatori ubrzo su počeli spekulirati kako je dečko vara zbog njegove hladne reakcije i druge djevojke koja sjedi kraj njega na kauču dok Lauren ulazi u prostoriju.

Mary je tako pronašla poveznicu TikTok viralnog videa od prošle godine i svoje situacije u kojoj se našla, a kako bi se našalila na račun ovih okolnosti, u pozadinu je montirala pjesmu “Still Falling for You” pjevačice Ellie Goulding koja je inače stavlja u pozadinu videa ljubavne i emocionalne tematike.

@maryfatz

Couch guy ECU edition #couchguy #fyp

♬ still falling for you – audiobear