Studentica Neira poziva sve studente na Wings For Life World Run

Ambasadorica utrke u našoj zemlji je mlada reprezentativka Bosne i Hercegovine u hokeju na ledu i članica Gorske službe spašavanja, Neira Mulić.


neira
Foto: Neira Mulić

Reprezentativka Bosne i Hercegovine, Neira Mulić, poziva te da joj se pridružiš na Wings for Life World Run utrci. Evo gdje će Neira biti u nedjelju 7. maja i kako možeš dobiti startninu na poklon.

Još jako malo nas dijeli od starta Wings For Life World Run utrke. Posebna je jer se signal za start oglašava u istom trenutku svuda u svijetu, pa će neko trčati ujutro, neko kasno u noći, a u našoj zemlji trčimo u 13 sati (dobro je, ne moramo prerano ustati), u nedjelju 7. maja.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Ambasadorica utrke u našoj zemlji je mlada reprezentativka Bosne i Hercegovine u hokeju na ledu i članica Gorske službe spašavanja, Neira Mulić. Ova uspješna studentica kriminalistike, bit će dio organizovane App Run utrke u kampusu UNSA.

 – Pozivam sve, a posebno studente da mi se pridruže u kampusu Univerziteta u Sarajevu, da zajedno damo svoj doprinos traženju lijeka i liječenju povreda kičmene moždine, da se dobro zabavimo i podijelimo jedno novo iskustvo, poručuje Neira.

Svaka uplaćena startnina je ujedno i donacija, jer kompletan iznos startnina odlazi direktno u Fondaciju Wings For Life, a zahvaljujući brendu Porsche koji ove godine obilježava 75 godina postojanja, prvih 75 studenata koji se prijave za trčanje na organizovanoj App Run utrci na kampusu UNSA, startnine su besplatne, jer je Porsche već napravio uplatu za njih.

Ulovi svoju besplatnu startninu, zahvaljujući Porsche brendu – OVDJE.