Studentica iz Mostara: Manijak me pratio i trčao za mnom

Studentica iz Mostara ispričala sve o nemilom događaju koji se desio u jednoj od mostarskih ulica.


Foto: Envato
Foto: Envato

U redakciju portala Hercegovina.in javila se djevojka iz Mostara koja je imala jedno loše iskustvo na ulici u noćnim satima.

Njeni ispovijest prenosimo u cijelosti:

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

 – Čitam prethodnih dana u medijima o čovjeku ili više njih koji po noći vrebaju mlade djevojke u Mostaru. Do sada nema žrtava vjerojatno zato što je to medijski eksonirano, ali me ljute i žaloste komentari tipa da djevojke dobiju što traže, da se oblače izazovno i da lutaju noću pod utjecajem alkohola. Iznijet ću svoj slučaj koji se dogodio prije par godina pa se možda nevjerne Tome ostave pisanja gluposti po komentarima.

Studentica sam i često učim skupa s kolegicom koja živi u samom centru grada. Nekada smo kod mene, a nekada kod nje. Jednu noć smo ostale do iza pola noći i s obzirom na to da mi je glava bila puna, te da je noć bila ugodna odlučila sam se za šetnju do svoje kuće. Inače u takvim slučajevima ili tata dođe po mene ili uzmem taksi.

Napominjem da sam bila obučena u trenerku i zakopčana do grla, i da nisam ništa popila osim kave i čaše vode. U gradu nije bilo puno prolaznika, na Aveniji njih nekoliko, a kada sam krenula od Mostarke prema Piramidi bilo je sablasno pusto. Nisam neka strašljivica, niti se volim osvrtati oko sebe, ali sam primijetila da je neki tip u crnom izašao s parkinga prije boćališta i krenuo da me prati. Ja sam ubrzala, a ubrzao je i on.

Trebala sam produžiti prema Lamini, ali sam se uspaničila i skrenula u Vukovarsku. I on je skrenuo, a ja sam počela trčati prema benzinskoj, a jasno sam čula da i on trči iz mene. Srce mu je sišlo u pete i trčala sam koliko me noge nose. Kada sam se približila benzinskoj i htjela zvati upomoć okrenula sam se i vidjela da je taj u crnom skrenuo u naselje tamo gdje je dječji vrtić.

Otišla sam malo dalje i uzela taksi i sretno stigla kući. Iskustvo nije ugodno, i ne smijem ni da pomislim što bi mi se moglo dogoditi da nisam bježala i potražila spas tamo gdje uvijek ima ljudi. Slučaj nisam prijavila policiji jer nemam pojma kako taj čovjek izgledao. Od tada i ne pomišljam da idem sama ulicama po noći, ispričala je studentica iz Mostara.