Studenti svojim djelima izražavaju vlastiti stav o stanju društva

U Sveučilišnoj galeriji Akademije likovnih umjetnosti Široki Brijega održana je posljednja izložba fotografija projekta pod nazivom "Paralelni svjetovi".


1 4
Foto: vecernji.ba

U Sveučilišnoj galeriji Akademije likovnih umjetnosti Široki Brijeg, nakon Sarajeva i Trebinja održana je posljednja izložba fotografija projekta pod nazivom “Paralelni svjetovi”. Izložbu su kreirali mladi ljudi, studenti likovnih akademija u Širokom Brijegu, Trebinju i Sarajevu.

Kroz svoj umjetnički izraz i prikaz različitih društvenih pojava htjeli su pokazati gdje se to kao društvo danas nalazimo i u kakvim paralelnim svjetovima u odnosu na razvijene zemlje Zapadne Europe živimo. Izložbu je kroz financijsku podršku omogućio Goethe institut u okviru projekta kojega implementira Inicijativa mladih za ljudska prava u BiH. Namjera je bila da se kroz ovu izložbu i suradnju s likovnim akademijama u Širokom Brijegu, Trebinju i Sarajevu, pruži platforma mladim ljudima, studentima navedenih akademija kako bi izrazili vlastiti stav o stanju našega društva, prenosi vecernji.ba.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

2 2
Foto: vecernji.ba