fbpx

Šta kafa koju pijete govori o vama?

Nezamislivo je jutro bez kafe, velikoj većini, u toj većini ponajviše studentima i studenticama. Te kafe često više nisu samo jutarnje nego itekako učestale. Ako je kafa koju pijete uvijek ista, što uglavnom jest, može da kaže o vama neočekivano.


Dupli espreso: Osobe koje najčešće naručuju dupli espreso vjeruju u logiku. Praktične su, vrijedne i nisu sklone pretjerivanju. Nisu podložne tuđim uticajima, ali ipak bolje funkcionišu kad dobiju precizne instrukcije od poslodavca.

Advertisements
My cup of tea.rs

Late: Ljudi koji uživaju u ispijanju latea se ne brinu previše. Po prirodi su opušteni i ne trude se da iznova analiziraju situacije. Uživaju u udobnosti i društvu jednako opuštenih ljudi. Često se prepuštaju maštanju, pomalo su usporeni i lijeni. Uz to, neodlučni su i donošenje odluka za njih predstavlja veliki problem.

Advertisements

Kapućino: Ko voli kapućino, može sebe smatrati sofisticiranom osobom. Stil ovih osoba je jedinstven i veoma usklađen. U pitanju su veoma kreativni pojedinci, društvene prirode koji imaju širok krug prijatelja.

Advertisements


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!